Legend 88,6: Αυτό είναι το πρόγραμμα του νέου rock ραδιοφώνου

To πρόγραμμα του νέου σταθμού
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Μάκης Παπασημακόπουλος, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Νάσος Κοντοπάνος, ο Γιάννης Κουλουκάκος και ο Γιώργος Ζερβός θα μπουν στο στούντιο του νέου σταθμού της 24MEDIA, Legend 88,6 από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, με το πρόγραμμα της «συμμορίας» σύμφωνα με την επικοινωνία του σταθμού να έχει ως εξής:

07:00 - 10:00 Μάκης Παπασημακόπουλος και Πηνελόπη Αναστασοπούλου για σειρά από παράνομες πράξεις κατά του πρωινού ξυπνήματος.
pinelopi anastasopoulou
makis
10:00 - 13:00 Μουσικές επιλογές από τον πυρήνα και τον εγκέφαλο της συμμορίας.

13:00 - 16:00 Νάσος Κοντοπάνος, ο οποίος κατηγορείται για αφιερώσεις, διαγωνισμούς και άμεση σχέση με το κοινό.
Konto
16:00 - 19:00 Γιάννης Κουλουκάκος, με μια λίστα από αξιόποινες πράξεις. Ξεχωρίζουν η έντονη άποψη και γνώση για τα δρώμενα της πόλης, οι βαθιές μουσικές γνώσεις και η ακόμα πιο βαθιά φωνή.
koukoulo
19:00 - 22:00 Γιώργος Ζερβός, το μέλος της συμμορίας που συνήθιζε να χτυπάει βράδυ, γνωρίζοντας κάθε πτυχή της νύχτας και τι αυτή χρειάζεται.
zervos
Η υπόθεση δεν έχει κλείσει

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες κυκλοφορεί ελεύθερο και ένα έκτο μέλος της συμμορίας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά και αποτελεί μυστήριο αφού ως τώρα δεν υπήρχαν ίχνη και σημάδια ότι η συμμορία ήταν μεγαλύτερη. Οι αρχές είναι κοντά στο να τον εντοπίσουν και αναμένονται νέες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!