«Κι όλα αρχίζουν ξανά» με την Μαρία Φαραντούρη στην ΕΡΤ

(VIDEO & PHOTOS) Η Μαρία Φαραντούρη παρουσίασε στιγμές από την παράσταση «Κι όλα αρχίζουν ξανά» στην τηλεοπτική εκπομπή «Στάση ΕΡΤ».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Η Μαρία Φαραντούρη στην ΕΡΤ


Μια στάση στην ΕΡΤ έκανε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου η Μαρία Φαραντούρη και εμφανίσθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Στάση ΕΡΤ» που παρουσιάζουν ο Ανδρέας Ροδίτης και η Σόνια Φίλη. Αφορμή, οι συναυλίες που πραγματοποιεί αυτή την εποχή στην αίθουσα του ιστορικού Φ.Σ. «Παρνασσού», με τίτλο «Κι όλα αρχίζουν ξανά». Ήδη, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη παράσταση, ενώ απομένουν άλλες τρεις, τα Σάββατα 25 Φεβρουαρίου & 4 Μαρτίου και την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 9 το βράδυ.

Μαζί της δύο νέοι τραγουδοποιοί, οι αδελφοί Καλογεράκη Μιχάλης και Παντελής και οι μουσικοί Τάκης Φαραζής (μουσική επιμέλεια και πιάνο), David Lynch (πνευστά) και Κώστας Κωνσταντίνου (κόντρα μπάσο).

Πριν από λίγες μέρες η Μαρία Φαραντούρη παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στον Κώστα Μπαλαχούτη, όπου μίλησε τόσο για τις εμφανίσεις της στον «Παρνασσό», όσο και για πολλά άλλα θέματα σχετικά με το ελληνικό τραγούδι…

Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εμφάνιση της Μαρίας Φαραντούρη στην εκπομπή «Στάση ΕΡΤ».

Φωτογραφίες: Λευτέρης Σαμοθράκης.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!