Η Ελένη Βιτάλη στο «Σπίτι με το Mega»

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα με Θηβαίο, Κραουνάκη, Κότσιρα, Μιχαηλίδη, Νέγκα, Σαΐα, Σούκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σάββατο βράδυ, στις 9.00, εν μέσω καραντίνας, τι καλύτερο από μιά εκπομπή για το ελληνικό τραγούδι, με κεντρική παρουσία την Ελένη Βιτάλη.

Μια σπουδαία τραγουδίστρια που αγαπάει όλος ο κόσμος, έχει αφήσει έντονο το στίγμα της στο ελληνικό τραγούδι, έχει κάνει πολύ μεγάλες επιτυχίες και έμεινε στη συνείδηση του κόσμου γράφοντας τα δικά της τραγούδια.


Καλεσμένη του Mega, κλήθηκε να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που να εμπεριέχει την ουσιαστική έννοια της λέξης ΄΄διασκεδάζω΄΄. Για τον λόγο αυτό η ίδια διάλεξε κάποιους συναδέλφους της, που με κάποιους από αυτούς συναντιέται για πρώτη φορά επί σκηνής, με άλλους όχι, για να δημιουργήσουν μαζί ένα πρόγραμμα που βάζει ψηλά τον πήχυ των μουσικών εκπομπών.
ΕΚΠΟΜΠΗ 1
Καλεσμένοι της, λοιπόν, ο ΓιάννηςΚότσιρας, ο Χρήστος Θηβαίος, η Γιώτα Νέγκα, η Ηρώ Σαία και σε ρόλο – έκπληξη ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο Σταμάτης Κραουνάκης ήρθε για να την συνοδέψει στο πιάνο σε ένα δικό του τραγούδι, ενώ ο Τάκης Σούκας, ο συνθέτης των μεγάλων λαικών επιτυχιών και δημιουργός των τραγουδιών του καινούργιου δίσκου της Ελένης Βιτάλη ήρθε με το ακκορντεόν του για να μας θυμίσει κάποιες από τις πολύ μεγάλες επιτυχίες που έκαναν μαζί.

ΕΚΠΟΜΠΗ 2
Μιά διαφορετική βραδιά, λοιπόν, που συμπεριλαμβάνει σημαντικά κομμάτια της γκάμας του ελληνικού τραγουδιού. Ο Χρήστος Θηβαίος διασκευάζει και τραγουδά μαζί με την Ελένη Βιτάλη την δική της ΄΄Κιβωτό΄΄, η Γιώτα Νέγκα τραγουδά μαζί της το εμβληματικό ΄΄Ισως φταίνε τα φεγγάρια΄΄του Νότη Μαυρουδή και του Τάσου Σαμαρτζή, με την Ηρώ Σαία μοιράζονται το ΄΄Δίχτυ΄΄ του Σταύρου Ξαρχάκου και του Νίκου Γκάτσου, ενώ με τον Γιάννη Κότσιρα τραγουδούν μαζί την ΄΄Ξενιτιά΄΄ του Ara Dinkjian και της Λίνας Νικολακοπούλου,ε νώ κάνουν μαζί μιά συγκινητική αναφορά στον σπουδαίο Αντώνη Καλογιάννη που έφυγε πρίν λίγες μέρες.

Μια εκπομπή με σημαντικές παρουσίες, με μεγάλα τραγούδια και πολύ συναίσθημα. Μια εκπομπή που θα συζητηθεί και σίγουρα θα την θυμόμαστε για πολύ καιρό.
ΕΚΠΟΜΠΗ 3
Παίζουν οι μουσικοί:

Νεοκλής Νεοφυτίδης: πιάνο-ενορχηστρώσεις

Δημήτρης Γάσιας: βιολί

Τάσος Αθανασιάς: ακορντεόν

Νίκος Σαμαράς: τρομπέτα-μπουζούκι

Βασίλης Προδρόμου: κιθάρες-τραγούδι

Δημήτρης Σίντος: πλήκτρα-φωνητικά

Ρήγας Βοργιάς: μπάσο

Θάνος Τσελεμπής: τύμπανα

Νατάσα Παυλάτου: κρουστά


Ηχοληψία: Νίκος Λαγός-Άρης Κουντούρης

Μίξη ήχου; Νίκος Ξύδης

Οργάνωση παραγωγής: Βίκυ ΛιαρέλληΕΚΠΟΜΠΗ 5ΕΚΠΟΜΠΗ 7ΕΚΠΟΜΠΗ 8ΕΚΠΟΜΠΗ 4

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!