48 ώρες με τα ντουέτα της Γαλάνη στον Μέντα 88

(SPOT) Τα ωραιότερα ντουέτα της Δήμητρας Γαλάνη από τον Μέντα 88 και το ogdoo.gr.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στο «και μισή» κάθε ώρας, τα ωραιότερα ντουέτα της Δήμητρας Γαλάνη στον Μέντα 88 FM. Αφορμή ο νέος δίσκος της ερμηνεύτριας με τίτλο το «Το Βαλς των Χαμένων Μετά» με συνθέσεις του Ευστάθιου Δράκου σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη καθώς και τα ντουέτα της Γαλάνη με το συνθέτη.

Ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα από τον Μέντα 88 και το ogdoo.gr για την ενότητα του Σαββατοκύριακου 48 ώρες, που μέσα σε σύντομο διάστημα έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό.

Τα κείμενα - παρλάτες επιμελείται ο συγγραφέας και διευθυντής του ogdoo.gr, Κώστας Μπαλαχούτης.

Ο τελευταίος σημειώνει μεταξύ άλλων: «Η Δήμητρα Γαλάνη λόγω της μεγάλης της γκάμας αλλά και της διάθεσής να συμπορεύεται με τα σύγχρονα ρεύματα του τραγουδιού αποτελεί μια σταθερή επιλογή τόσο των κλασικών όσο και των νεότερων δημιουργών. Η Γαλάνη με το πλούσιο οπλοστάσιό υπηρετεί και ταυτόχρονα αναδεικνύει τις ιδιαίτερες πτυχές του λόγου αλλά και της μελωδίας, με τέχνη, νεύρο, ουσία, εσωτερικότητα αλλά και δύναμη αληθινή. Στη μεγάλη διαδρομή της συνέβαλλε πολλές φορές και καθοριστικά στην ανάδειξη και καθιέρωση νέων προσώπων. Με το κύρος, τα γαλόνια και το όραμά της έδωσε βήμα και ώθηση σε ταλαντούχους δημιουργούς και ερμηνευτές».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!