Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Δήμου Πειραιά στα νοσοκομεία «Μεταξά» και «Τζάνειο»

Μία ξεχωριστή συναυλία από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
23/12/2020

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ελένη Αντωνίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία ξεχωριστή συναυλία για τους ασθενείς, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά» πραγματοποίησε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά. Το προαύλιο του νοσοκομείου πλημμύρισε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, σκορπώντας στους παρευρισκομένους συγκίνηση και μία νότα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Ανθρώπινης Αλληλεγγύης, ο Δήμος Πειραιά στόλισε στα δύο νοσοκομεία της πόλης μας, το «Τζάνειο» και το «Μεταξά» δύο φυσικά δέντρα με λαμπιόνια, στολίδια και δεκάδες χριστουγεννιάτικες ευχές. Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία ορχήστρας εγχόρδων υπό την επιμέλεια της μουσικού Σταυρούλας Μέντη.

Σε αυτές τις δράσεις παρευρέθησαν ο διοικητής του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά», Χαράλαμπος Τουμπέκης, ο διοικητής του «Τζάνειου» Νοσοκομείου, Ηλίας Γουζούασης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς-Πόλη Πρότυπο», διευθυντής της Α' Χειρουργικής Κλινικής και αναπληρωτής διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του «Τζάνείου» Νοσοκομείου, Νίκος Βλαχάκος, μέλη των ΔΣ, διευθυντές των δύο νοσοκομείων και ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο «Τζάνειο», Δημήτρης Σιδέρης.

«Με τις δύο αυτές συμβολικές δράσεις θελήσαμε να εκφράσουμε τη στήριξή μας στους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται τις γιορτινές αυτές ημέρες, καθώς και την ευγνωμοσύνη και την αλληλεγγύη μας σε γιατρούς, νοσηλευτές και σε όλο το προσωπικό των νοσοκομείων της πόλης μας, που μάχονται καθημερινά για να είμαστε όλοι υγιείς και ασφαλείς», δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!