Οι σελέμπριτις της νέας Βουλής

Ποιοι μπαίνουν, ποιοι μένουν έξω
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όπως κάθε Βουλή, έτσι κι αυτή που προέκυψε από τη χθεσινή κάλπη έχει διάσημα ονόματα από τους χώρους της υποκριτικής, της δημοσιογραφίας του αθλητισμού κλπ. Κάποιοι άλλοι από τους διάσημους υποψήφιους δεν τα κατάφεραν.

Στη Βουλή μπαίνουν:

Η Ραλλία Χρηστίδου εκλέγεται στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ. ο Κλέων Γρηγοριάδης στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με το ΜέΡΑ25, η Νόνη Δούνια, εκλέγεται με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Πειραιώς και η Ελένη Γερασιμίδου εκλέγεται στην Ανατολική Αττική με το ΚΚΕ.

Δεν κατάφεραν να εκλεγούν:

Δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, που ήταν υποψήφιος με τη ΜέΡΑ25, ο ποδοσφαιριστής Τάκης Φύσσας με τη ΝΔ, ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου με τη ΝΔ, η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα με το ΚΙΝΑΛ, ο τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης με το ΚΚΕ, ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος με το ΚΚΕ, η ηθοποιός Νικολέττα Βλαβιανού με το ΚΚΕ, ο ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος με τη Χρυσή Αυγή και ο προπονητής και παίκτης μπάσκετ Στηβ Γιατζόγλου με τη Χρυσή Αυγή. Επίσης, "χαμένη" η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου με το ΚΙΝΑΛ, αλλά και η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή με το ΚΚΕ, που είχε εκλεγεί στις ευρωεκλογές και άφησε τη θέση της για να αναμετρηθεί στις εθνικές εκλογές.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!