Ο Χρήστος Μενιδιάτης για τρίτη φορά μπαμπάς!

Τρίτη φορά πατέρας και τρίτος γιος. Το συμβολικό όνομα του μωρού!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Χρήστος Μενιδιάτης και η σύζυγός του Νάνσυ Μπίσια απέκτησαν το τρίτο τους παιδί. Ένα ακόμη αγοράκι μετά τον Μιχάλη και τον Παναγιώτη.

Ο ο αδελφός του τραγουδιστή, Βαγγέλης Μενιδιάτης «έδωσε» το νέο ανεβάζοντας στα social media μια χαρακτηριστική φωτογραφία από το μαιευτήριο με τους γονείς, τα παιδιά τους, τον γιατρό και τη μαία.

Μάλιστα υπογράμμισε τη φωτογραφία με το ακόλουθο σημείωμα: «Μόλις γεννήθηκε κ ο τρίτος.. να μας ζήσει.. κ το μελλοντικό του όνομα, ΚΟΣΜΑΣ».

Ο Χρήστος Μενιδιάτης βρίσκεται σε μια γόνιμη φάση τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην καριέρα του. Τόσο η συνεργασία του με τον Γιάννη Πλούταρχο στην διασκέδαση αλλά και η επανεκτέλεσή του στα «Κλειδιά» του Θοδωρή Κοτονιά τον έχουν βγάλει δυναμικά μπροστά στον κύκλο του. Το χειμώνα που έρχεται θα συνεργαστεί με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου.
458
Να σημειωθεί πως ο Κοσμάς Μενιδιάτης, ήταν ο ηγέτης του ιστορικού νυχτερινού κέντρου Φαντασία, εκεί που ο αδελφός του Μιχάλης εμφανιζόταν ανελλιπώς για δεκαετίες μαζί με όλο σχεδόν το λαμπερό ελληνικό τραγούδι (Μπιθικώτση, Ζαμπέτα, Διονυσίου, Μοσχολιού, Βοσκόπουλο, Πουλόπουλο, Πάριο, Καλατζή, Διαμάντη, Δούκισσα, Μητσιά, Χριστοδουλόπουλο, Νικολόπουλο, Σούκα και πολλούς άλλους ξεχωριστούς…).

Ο Κοσμάς Μενιδιάτης όπως και η Φαντασία έχουν αφήσει ένα ισχυρό αποτύπωμα στη διασκέδαση και γενικότερα τον μουσικό χώρο των δεκαετιών του ’70 και του ’80. Πολλοί μνημονεύουν ακόμη την φερεγγυότητα αλλά και τον άψογο τρόπο λειτουργίας του συγκεκριμένου μαγαζιού.

Τέλος να προσθέσουμε πως το Σεπτέμβρη αναμένεται να κυκλοφορήσει η βιογραφία του Μιχάλη Μενιδιάτη με την υπογραφή του συγγραφέα και διευθυντή του ogdoo.gr Κώστα Μπαλαχούτη. Θα την προλογίζουν ο Μίμης Πλέσσας, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο δήμαρχος Μενιδίου Γιάννης Κασσαβός ενώ θα συνοδεύεται και από συνέντευξη του Διονύση Σαββόπουλου στο συγγραφέα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!