Κατάπτυστες εκφράσεις Μπέου κατά Κασσελάκη

Δείτε το βίντεο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
08/10/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μία χυδαία επίθεση με ανάρμοστες εκφράσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη επέλεξε να «στολίσει» τη νικητήρια δήλωσή του ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μετά την επανεκλογή του.

Τα λόγια του κ. Μπέου ακούστηκαν σε ζωντανή σύνδεση σε τηλεοπτικά κανάλια και αποτελούν ντροπή για τη Δημοκρατία και την τοπική αυτοδιοίκηση

Αρχικά, επιτέθηκε σχεδόν στο σύνολο του πολιτικού συστήματος λέγοντας «εγώ δεν έχω κάποιοι πτυχίο, δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός. Αυτοί που είναι κατέστρεψαν τη χώρα»

Στη συνέχεια επιτέθηκε στους δημοσιογράφους και στα ΜΜΕ, λέγοντας ότι αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα, ασχολούνται με τον Κασσελάκη λέγοντας «τι θέλει να μας πει ο Κασσελάκης, ότι πρέπει να υιοθετούμε κι εμείς αγόρια για να τα κάνουμε που..δες;»



Σοκαρισμένες Κοσιώνη - Τζίμα

Στο άκουσμα αυτών εκφράσεων η Σία Κοσιώνη, στον ΣΚΑΪ, διέκοψε τη σύνδεση λέγοντας: «Νομίζω δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να ακούμε».

«Συγγνώμη αλλά αυτό νομίζω πως δεν μπορεί να είναι αποδεκτό ποτέ και από κανέναν αυτό» υπογράμμισε η Ράνια Τζίμα στο Mega, ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος δήλωσε πως «λόγια δεν υπάρχουν».



«Είναι αδιανόητο! Είναι ο κ. Μπέος που όλοι ξέρουμε. Και είναι και ο μόλις νεοεκλεγής δήμαρχος του Βόλου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ράνια Τζίμα.

 Η απάντηση Κασσελάκη

Να κάνει, επιτέλους, τη δουλειά της η Δικαιοσύνη, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας από τα γραφεία της Κουμουνδούρου το ομοφοβικό παραλήρημα του Αχιλλέα Μπέου.

«Πλακώθηκε» στον αέρα και με τον Ηλιόπουλο

Νωρίτερα, ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφώνησε και ζήτησε να παρέμβη όταν ο Νάσος Ηλιόπουλος άφησε αιχμές για ύποπτες οικονομικές δραστηριότητες στην ΠΑΕ Βόλου.

Μίλησε για «Champions League τοξικότητας» στην τοπική αυτοδιοίκηση, το οποίο «έχει κερδίσει με πάρα πολύ μεγάλη διαφορά» ο Αχιλλέας Μπέος. Μάλιστα, είπε πως αν επανεκλεγεί ο δήμαρχος Βόλου αυτό «θα είναι πολύ κακή εξέλιξη για τη δημοκρατία».

«Ο Αχιλλέας Μπέος θα έπρεπε να ελέγχεται για το τεράστιο σκάνδαλο με το Πανθεσσαλικό στάδιο», επισήμανε ο Νάσος Ηλιόπουλος και πρόσθεσε: «Επινοικιάζεται στην ΠΑΕ που χρωστάει και λεφτά. Ο δήμαρχος είναι και επιχειρηματίες, δίνει κρατικές υποδομές στην επιχείρησή του, χρωστάει λεφτά στον δήμο και η κυβέρνηση να μην κάνει ελεγκτικά τίποτα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!