Καίτη Γκρέυ: Ποιος αναλαμβάνει την επιμέλειά της

Ένα οικογενειακό, δικαστικό σίριαλ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων συναντήθηκαν το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου οι συγγενείς της Καίτης Γκρέυ, διεκδικώντας την επιμέλειά της.

Η κόντρα ξεκίνησε, όταν ο πρωτότοκος γιος της, Φίλιππος Ηλιάδης, επιθυμούσε τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του, ενώ από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη ζητούσε, επίσης τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της τραγουδίστριας να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, το δικαστήριο απεφάνθη μέχρι την οριστική απόφαση ότι δικαστικός συμπαραστάτης ορίζεται ο Κώστας Ηλιάδης, αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη και γιος του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη –γιου της Καίτης Γκρέυ.

Η θέση της Αγγελική Ηλιάδη στην κόντρα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην απουσία της Αγγελικής Ηλιάδη η οποία συμμετέχει αυτή την περίοδο σε ριάλιτι του ΣΚΑΪ, έχοντας ωστόσο τη σκέψη της πίσω στην οικογένειά της.

«Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε δικαστικές αποφάσεις, αλλά από την στιγμή που θα γίνει σεβαστή η τελευταία επιθυμία που έχει η Καίτη Γκρέυ – να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής της στο σπίτι της – χαιρόμαστε που τελικά εισακούστηκε από το δικαστήριο αυτή η απόφαση», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Είμαι σίγουρη πως όταν ενημερωθεί και η Αγγελική Ηλιάδη θα χαρεί πάρα πολύ, επειδή ξέρω ότι είναι ένα πολύ συναισθηματικό και ευαίσθητο κορίτσι που θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά της. Ξέρω, αν είχε την επιλογή να μην είναι στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ που συμμετέχει και να είναι στο πλευρό της με την οικογένειά της και να δώσει αυτή τη μάχη με τον αδελφό της και την μητέρα της, θα το είχε κάνει», πρόσθεσε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!