Καίτη Γκρέυ: Η απόφαση του δικαστηρίου

Προσωρινή διαταγή στον «εμφύλιο» της οικογένειας της σπουδαίας ερμηνεύτριας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso:

Όσα είχε ζητήσει η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια από τους συγγενείς και τους φίλους της πριν από τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που προέκυψαν, έγιναν δεκτά μέσω της προσωρινής διαταγής που έβγαλε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών

Πριν από 1,5 μήνα, ο πρωτότοκος γιος της, Φίλιππος Ηλιάδης, με εξώδικο που απέστειλε στην οικεία της μητέρας του ζητούσε να γίνει δικαστικός συμπαραστάτης, δηλαδή να έχει εξ ολοκλήρου την επιμέλεια της μητέρας του και να την μεταφέρει στη δική του οικία στον Ασπρόπυργο ή πιθανόν σε ίδρυμα, όπως ισχυρίστηκε η αντίδικη πλευρά του αδελφού του.

Αυτό το σκεπτικό βρήκε εντελώς αντίθετη την οικογένεια του δευτερότοκου γιου της, που την εκπροσωπούσε η νύφη της, Έφη, μαζί με τα δυο παιδιά της και εγγόνια της Καίτης Γκρέυ, Κώστα και Αγγελική Ηλιάδη.

Πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso:

Η Αγγελική Ηλιάδη δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τη γιαγιά της, δέχτηκε να πληρώνει εκείνη όλα τα έξοδα της φροντίδας της, με σκοπό να μην εκδιωχθεί από το σπίτι της στη δύση της ζωής της.

Η οικογένεια του Βασίλη Ηλιάδη απευθύνθηκε στον δικηγόρο Όθωνα Παπαδόπουλο και κατάφερε να διασφαλίσει τα συμφέροντα της Καίτης Γκρέυ και να εκπληρωθεί η τελευταία επιθυμία της τραγουδίστριας να πεθάνει στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, εκεί όπου έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της και συνεχίζει να ζει.

Ο Φίλιππος Ηλιάδης διορίστηκε προσωρινός δικαστικός συμπαραστάτης, ωστόσο, το πιο σημαντικό σημείο της προσωρινής διαταγής είναι αυτό με το οποίο το δικαστήριο αναγνωρίζει την τελευταία επιθυμία που είχε η Καίτη Γκρέυ να μείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

«Στην τήρηση της ατομικής υγιεινής της συμπαραστατούμενης καθώς και στην κάλυψη όλων των άμεσων αναγκών της διατροφής της, συμπεριλαμβανομένης της προς τούτο πρόσληψης οικιακής βοηθού ή νοσηλευτικού προσωπικού για την κατ’ οίκον φροντίδα της και περιποίησης της συμπαραστατουμένης, απαγορευμένης της μετοίκησης της συμπαραστατουμένης σε άλλη κατοικία από την ως άνω μόνιμη κατοικία της», αναφέρεται στην απόφαση.

Η μεγάλη μάχη για την κορυφαία λαϊκή ερμηνεύτρια μεταξύ των δύο οικογενειών θα διεξαχθεί στις 24 Οκτωβρίου, στο ακροατήριο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Εκεί, οι δύο πλευρές, μαζί με μάρτυρες, θα κληθούν να αποδείξουν ότι η Καίτη Γκρέυ ζητούσε να παραμείνει μέχρι τον θάνατό της στο σπίτι που λάτρεψε και δεν είναι δυνατόν να εκδιωχθεί από αυτό και να μην εκπληρωθεί η τελευταία της επιθυμία.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!