Η Πάολα ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη: Το καυστικό σχόλιο της Ελένης Βιτάλη

Νέο σχόλιο της Ελένη Βιτάλη για την Πάολα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
21/08/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η συμμετοχή της Πάολα στη συναυλία με την Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη μαζί με τον Βασίλη Λέκκα. 

Η «κόντρα» που ξεκίνησε το 2017 καλά κρατεί έως και σήμερα. Οι δύο ερμηνεύτριες ανταλλάζουν συχνά μέσω των δηλώσεών τους τα βέλη τους εξαιτίας των διαφορετικών μουσικών ειδών που εκπροσωπούν.  

Όπως αναφέρει η Espresso αυτή τη φορά αιτία στάθηκε η συμμετοχή της Πάολα στο Φεστιβάλ των Πρεσπών. 

"Τι είναι ρε παιδιά η (κανονικότητα) κανονική;;; Χε, χε, χε!" σχολίασε κοροϊδευτικά η Ελένη Βιτάλη στο facebook, κοινοποιώντας την αφίσα της εκδήλωσης με την φωτογραφία των δύο καλλιτεχνών.

Κάτω από την ανάρτησή της γράφτηκαν πολλά σχόλια που τάσσονταν υπέρ της σπουδαίας ερμηνεύτριας, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που έγραψαν παρόμοιες ειρωνικές ατάκες.

Πραγματικά το μόνο που μένει είναι να δούμε αυτό το σχήμα και το Ηρώδειο ή στο Μέγαρο, τότε θα τα έχουμε δει όλα", ανέφερε ένας χρήστης, με την Βιτάλη να βάζει εικονίδια γέλιου στο σχόλιό του.

Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν από τον σχολιασμό της Βιτάλη, είχε κάνει μια παρόμοια ανάρτηση στο Facebook και ο γιος της, Νίκος Ξύδης, ανεβάζοντας την αφίσα της συναυλίας και γράφοντας από πάνω: "#κανονικότητα".

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!