Η Άννα Συνοδινού διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Σωτηρία»!

Έχοντας χάσει την επαφή με το περιβάλλον η κορυφαία ηθοποιός δίνει μάχη εδώ και μέρες για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο «Σωτηρία»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη. Η ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην πνευμονολογική μονάδα του νοσοκομείου, όπου οι γιατροί της χορήγησαν την κατάλληλη αγωγή, για να αντιμετωπίσουν τον υψηλό πυρετό, τη δύσπνοια, καθώς και άλλα χρόνια προβλήματα της υγείας της που την ταλαιπωρούν.

Τα λιγοστά άτομα που βρίσκονται στο πλευρό της υποστηρίζουν ότι, για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση της υγείας της, απαιτούνται μεγάλα έξοδα, τα οποία δεν μπορούν να πληρωθούν με τη σύνταξή της ενώ υπάρχει και ένα χρέος της στην εφορία, ύψους 11.000 ευρώ, το οποίο, αν δεν πληρωθεί άμεσα, κινδυνεύει να βγει στο σφυρί το σπίτι της στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία  το ζευγάρι που εδώ και 40 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της και την εξυπηρετεί στις δουλειές του σπιτιού της, η κ. Δώρα και ο κ. Χρήστος, δηλώνουν πως «την προηγούμενη φορά που η ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο, άτομο από το περιβάλλον της επικοινώνησε με πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας για βοήθεια, αλλά εκείνος δεν απάντησε».

Πηγή: Δημοκρατία

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!