Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ, στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές, που το βράδυ στα βορειοδυτικά θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από -09 έως 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 00 έως 15 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νέα κακοκαιρία από την Τρίτη
Σύμφωνα με την μετεωρολόγο του Mega, Χριστίνα Ρήγου, από την Τρίτη έρχεται μια νέα επιδείνωση του καιρού η οποία θα κρατήσει μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης.

Κύρια χαρακτηριστικά της νέας κακοκαιρίας θα είναι οι βροχές και οι ισχυρές καταιγίδες στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και Πελοπόννησο, καθώς και στο ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!