Δύσκολες στιγμές για τον Γιάννη Πουλόπουλο!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχασε τον αδελφό του Βασίλη από καρκίνο και λόγω προβλημάτων υγείας δε μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Δύσκολες ώρες για το Γιάννη Πουλόπουλο που έχασε τον μικρότερο αδελφό του, Βασίλη. Ο σπουδαίος ερμηνευτής δεν κατάφερε να παραστεί στην κηδεία του αδελφού του καθώς αντιμετωπίζει ο ίδιος ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Γιάννης Πουλόπουλος υποφέρει από γλαύκωμα που του έχει στερήσει σημαντικό μέρος της όρασής του.

Γι’ αυτό και δεν παραβρέθηκε την Πέμπτη στο τελευταίο αντίο του αδελφού του στο Νεκροταφείο Περιστερίου, τη συνοικία που μεγάλωσαν.

Η Μπέτυ Πουλοπούλου σύζυγος του 76χρονου ερμηνευτή που βρίσκεται στο πλευρό του τα τελευταία 30 χρόνια δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα:

«Ήταν πολύ αγαπημένα αδέρφια και ήταν φυσικό ο Γιάννης να έχει συνταραχθεί από το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του Βασίλη. Δεν παρέστη στην κηδεία γιατί δεν βλέπει καλά, κι έτσι εγώ με την κόρη μας την Άντα δεν μπορέσαμε να το ρισκάρουμε και να τον μεταφέρουμε σε ένα χώρο δύσκολα προσβάσιμο για την περίπτωσή του».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!