Το παζλ του Μάνου Παπαδάκη στο Σταυρό του Νότου!

(VIDEO & PHOTOS) Μια συνάθροιση με τραγούδια, χιούμορ, διηγήσεις και κλίμα φιλικό!
Το παζλ του Μάνου Παπαδάκη στο Σταυρό του Νότου! Φωτογραφία: Μαρία Φιλιππάκη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όπως μια παρέα συγκεντρώνεται σε ένα φιλικό σπίτι για να συναρμολογήσει τα κομμάτια ενός παζλ, με κουβέντες, ιστορίες και γέλια, έτσι κι εμείς, το βράδυ της Τρίτης 12 Μαΐου 2015, βρεθήκαμε στο Σταυρό του Νότου, παρέα με το Μάνο Παπαδάκη και τους συνεργάτες του, σε μια συνάθροιση με τραγούδια, χιούμορ, διηγήσεις και κλίμα φιλικό!

Ο τραγουδοποιός από την Κρήτη, παρουσίασε ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα με διαφορετικές μεταξύ τους δημιουργίες των Νίκου Καββαδία, Παύλου Σιδηρόπουλου, Γιάννη Γιοκαρίνη, Γρηγόρη Κλιούμη (Υπόγεια Ρεύματα), Pink Floyd, Βασίλη Καζούλη, Γιάννη Μαρκόπουλου, Διονύση Σαββόπουλου, John Lennon, Άκη Πάνου, Νίκου Ζούδιαρη, Μανώλη Ρασούλη κ.α. - όπως διαφορετικά μεταξύ τους είναι και κομμάτια ενός παζλ - που όμως ακούστηκαν ταιριαστά, τοποθετημένα στο πρόγραμμα υπό το ιδιαίτερο, προσωπικό του ύφος, που τους χάρισε μία νέα «χροιά», φροντίζοντας να μην αλλοιωθούν. Ενδιάμεσα, μοιρασμένα τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, όπως η «Ρακή» και το «Παζλ» που κράτησε για φινάλε.

Αυθεντικός, ταπεινός, αλλά και ιδιαίτερα ευγενής, εμπλούτισε το μουσικό κομμάτι με τις αφηγήσεις του, την ιστορία της επαφής του με κάθε τραγούδι, χαρίζοντάς μας, σε στιγμές, ακόμα και γέλιο και, εν κατακλείδι, μια πολύ ευχάριστη βραδιά.

Παρόντες στην παράσταση ήταν και πολλοί φίλοι του καλλιτέχνες, όπως ο Νίκος Σαπουντζάκης, ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης και ο Λεωνίδας Μαριδάκης, τους οποίους ο Μάνος Παπαδάκης δεν παρέλειψε να καλέσει στη σκηνή για να μοιραστούν κι εκείνοι μαζί μας τα τραγούδια τους.

Μαζί με το Μάνο Παπαδάκη ήταν: o Γιάννης Κοντάκης στο μπάσο, ο Νικόλας Χριστόπουλος στα τύμπανα, ο Κυριάκος Καραμπερόπουλος - που μας εξέπληξε ευχάριστα τραγουδώντας και τον «Πεχλιβάνη» - στο σαξόφωνο, ο Χρήστος Σπηλιόπουλος στα πνευστά και η Κατερίνα Ανδρουλάκη στο ακορντεόν.

Φωτογραφίες: Μαρία Φιλιππάκη

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!