Στην παρουσίαση της Λένας Αλκαίου - «Γυαλιά κομμάτια μου»

(PHOTOS) Με έναν αμιγώς λαϊκό πολυσυλλεκτικό δίσκο επιστρέφει στις μουσικές επάλξεις η Λένα Αλκαίου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Χθες το βράδυ έγινε η επίσημη παρουσίαση του cd «Γυαλιά κομμάτια μου» στον κήπο του Black Duck, σε ένα κλίμα άκρως καλοκαιρινό, με πολλή διάθεση και κέφι για καλό τραγούδι. Παρόντες ήταν οι περισσότεροι από τους δημιουργούς (Τάκης Σούκας, Δημήτρης Λίβανος, Τασούλα Θωμαΐδου, Κώστας Μπαλαχούτης, Μαρία Παπαδάκη, Σπύρος Πετρουλάκης, Γιώργος Κεμερλής, Γιώργος Κρητικός), ενώ έλλειψαν οι δύο συνθέτες Γιάννης Σπανός και Γιάννης Νικολάου. Επίσης, ήταν εκεί και πολλοί φίλοι - καλλιτέχνες και μη - της Λένας Αλκαίου (Νίκος Αναγνωστάκης, Μαριώ, Μαρία Σουλτάτου, Λυδία Σέρβου, Μιχάλης Δημητριάδης, Πέμη Ζούνη, Απόστολος Γκλέτσος, Πόπη Διαμαντοπούλου, Νίκος Αβαγιανός, Βαγγέλης Δούβαλης, Μαρία Κανελλοπούλου, Νίκος Καρακαλπάκης κ.α.).

Πρώτος στη σκηνή ανέβηκε ο στιχουργός Γιώργος Κεμερλής για να καλωσορίσει τον κόσμο δηλώνοντας τη βαθειά συγκίνησή του για τη συμμετοχή του σε αυτό το cd. Στη συνέχεια η Λένα Αλκαίου τόνισε ότι αυτά τα τραγούδια τα αγαπάει πολύ και θέλει να αγαπηθούν από τον κόσμο. Μαζί με τους μουσικούς (Νίκο Κούρο, Βασίλη Χατζηλούκα, Κοσμά Κοκόλη και Αλέξανδρο Κούρο) παρουσίασαν ένα ένα τα τραγούδια του δίσκου. Λίγο αργότερα, η Λένα κάλεσε στη σκηνή την Μπέσυ Μάλφα, με την οποία ερμηνεύει το ντουέτο «Μια φίλη θέλω» των Τάκη Σούκα και Κώστα Μπαλαχούτη.

Το κοινό αντέδρασε θετικά στο κάθε τραγούδι ξεχωριστά κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μετά την πρώτη παρουσίαση των τραγουδιών, η Αλκαίου να τα ερμηνεύσει όλα σχεδόν ξανά για δεύτερη φορά, ανησυχώντας ότι μπορεί να κουράσει τον κόσμο και φυσικά, παίρνοντας την απάντηση ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.

Τα έντεκα τραγούδια του δίσκου «Γυαλιά κομμάτια μου» χαρακτηρίζονται από τη βαθιά συναίσθηση των δημιουργών για τη φωνή και την πορεία της Λένας Αλκαίου, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα «ραμμένο στα μέτρα της». Μετά, λοιπόν, από την προσεκτική ακρόαση αυτών των τραγουδιών, μπορεί να ειπωθεί άνετα ότι, η Λένα Αλκαίου έχει στις αποσκευές της ένα ακόμα αξιόλογο δισκογραφικό βήμα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!