Πίτσα Παπαδοπούλου & Βασίλης Λέκκας - Γενική Πρόβα

(VIDEO & PHOTOS) Ξεκινούν την Παρασκευή 5 Απριλίου στη μουσική σκηνή Χαμάμ οι παραστάσεις της Πίτσας Παπαδοπούλου με το Βασίλη Λέκκα, υπό τη μουσική διεύθυνση του δεξιοτέχνη Παναγιώτη Στεργίου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι παραστάσεις που φέρουν τον τίτλο «Λόγος Λαϊκός» βασίζονται στα έργα μεγάλων Ελλήνων στιχουργών, τα νοήματα των οποίων οι δύο ερμηνευτές που συμπράττουν για πρώτη φορά επί σκηνής, καταφέρνουν να εκφράσουν και να επικοινωνήσουν με τον τρόπο που αρμόζει, όπως έχουν και οι δύο αποδείξει περίτρανα κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας τους και όπως (ξανα)διαπιστώσαμε κι εμείς, που βρεθήκαμε στη χθεσινή γενική τους πρόβα. Παρακολουθήσαμε ένα εξαιρετικό, ακουστικό πρόγραμμα, αμιγώς λαϊκό, όπου οι ερμηνείες της Πίτσας & του Βασίλη διαδέχονται η μία την άλλη, υπό τους ήχους πεντεμελούς ορχήστρας, που συνοδεύεται κι από τον ίδιο το Βασίλη Λέκκα με το μπουζούκι του. Ό,τι και να πούμε για τις ερμηνείες και των δύο, αλλά και για τις «πενιές» του Παναγιώτη Στεργίου είναι χιλιοειπωμένο & μάλλον περιττό, καθώς όλοι τους έχουν επάξια κερδίσει τα μετάλλιά τους, χρόνια τώρα σε πάλκα, σκηνές, αλλά και πίστες.

Δείτε στο βίντεο που συνοδεύει το κείμενο ένα απόσπασμα από την πρόβα του προγράμματος. Μια ακόμα καλύτερη πρόγευση του τι θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στη σκηνή του Χαμάμ τις Παρασκευές του Απρίλη, μπορείτε απόψε το βράδυ, γύρω στις 8 από την εκπομπή 136 της ΝΕΤ, όπου θα εμφανιστεί ολόκληρη η ομάδα, μαζί με το δημοσιογράφο κι ερευνητή Κώστα Μπαλαχούτη, ο οποίος έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος.
 

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!