Σημεία και εικόνες από τη βραδιά στο Ηρώδειο με τον Andrea Bocelli

Το Ηρώδειο ήταν κατάμεστο
Σημεία και εικόνες από τη βραδιά στο Ηρώδειο με τον Andrea Bocelli Φωτογραφία NDP Photo Agency
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13/09/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ελένη Δαμάσκου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Andrea Bocelli επέστρεψε στην Αθήνα και στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού μετά από 9 χρόνια για μια βραδιά. Η τιμή των εισιτηρίων μαρτυρούσε το μοναδικό θέαμα που θα αντικρίζαμε.

Η συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, την οποία διεύθυνε, ο περίφημος Marcello Rota μαζί με τη χορωδία που τον πλαισίωναν ήταν αντάξια του πρωταγωνιστή...

Το Ηρώδειο ήταν κατάμεστο και τα βλέμματα γεμάτα θαυμασμό. Το χειροκρότημα επιβεβαίωνε σε κάθε τραγούδι την παγκόσμια φήμη του. Το ίδιο ισχύει και για τον κόσμο που βρισκόταν έξω από το Ηρώδειο (καρφίτσα δεν έπεφτε) και άκουγε την συναυλία από τα ηχεία.

Τα tips της βραδιάς, για αυτούς που δεν κατάφεραν να το δουν:

1. Ο Bocelli εμφανίστηκε με ένα υπέροχο μαύρο κουστούμι αλλά καθ'όλη τη διάρκεια της παράστασης άλλαξε 3 σακάκια (μαύρο-μπλε-κίτρινο)

2. Ανα δύό-τρία τραγούδια, ο Bocelli έφευγε από την σκηνή συνοδευόμενος από τον οδηγό του (να υπενθυμίσουμε σε όσους δεν γνωρίζουν ότι: ο Bocelli έχει πρόβλημα όρασης εκ γενετής. Διαγνώστηκε με γλαύκωμα και ήταν μερικώς τυφλός, ώσπου από κάποιο χτύπημα προκλήθηκε εγκεφαλική αιμορραγία και έχασε πλήρως την όραση του.)

3. Μια μπαλαρίνα να χορεύει στην άκρη της σκηνής και το “O Sole Mio ” να γεμίζει τα αυτιά μας και να ζωντανεύει κρυφά συναισθήματα.

4. Την σκηνή μοιράστηκε με τον Δημήτρη Λέκκα (πρέσβης του ιδρύματος: International Foundation for Greece (IFG).

5. Μαγευτήκαμε με το κορίτσι με βιολί και την κόκκινη τουαλέτα που δυστυχώς συνέπεσε με μικρό πρόβλημα στον ήχο που είχε ως αποτέλεσμα μερικές παύσεις που τον οδήγησαν στο να αστειευτεί στο μικρόφωνο ο Bocelli λέγοντας «it is not my mistake», κάνοντας όλο το Ηρώδειο να γελάσει.

6. Wonderful world, Can't Help Falling In Love, vivo per lei, time to say goodbye ήταν μερικά από τα τραγούδια που ακούστηκαν και εύκολα αναγνώρισαν όλοι οι θεατές.

7. Άνδρες κομψά ντυμένοι με κουστούμια καθώς και γυναίκες με φορέματα βραδινά, τράβηξαν το βλέμμα μας κατά την διάρκεια του διαλείμματος.

Υ.Γ Eντοπίσαμε και αρκετούς celebrities.

Νομίζω αρκετά ανέφερα εγώ, το φωτογραφικό υλικό από τον Θωμά Δασκαλάκη μιλάει από μόνο του και ζωντανεύει την χτεσινή βραδιά.
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!