Η παρουσίαση των «παιχνιδιών» των Παντελή Θαλασσινού & Κώστα Φασουλά

(PHOTOS) Ο νέος του κύκλος τραγουδιών «Να ‘ταν ο πόλεμος χορός» (Δέκα παιχνίδια που έγιναν τραγούδια) παρουσιάστηκε επίσημα στην Κρήτη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η παρουσίαση του νέου κύκλου τραγουδιών του Παντελή Θαλασσινού & του Κώστα Φασουλά με τίτλο «Να ‘ταν ο πόλεμος χορός» (Δέκα παιχνίδια που έγιναν τραγούδια) έγινε το βράδυ της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου 2016 στο «Μήλο της Έριδος», στο Ηράκλειο. Ο Παντελής Θαλασσινός και ο Κώστας Φασουλάς παρουσίασαν τα νέα τους τραγούδια, με μουσικές και λόγια που φέρνουν μνήμες παιδικών παιχνιδιών, κουβαλούν την αθωότητα των παιδικών μας χρόνων και μας προετοιμάζουν για τα βήματα στην ενήλικη ζωή μας.

Η κυρία Ρένα Παπαδάκη, παρουσιάστρια τοπικού καναλιού, προλόγισε τη βραδιά. Οι συντελεστές, απλά, σύντομα και με το χιούμορ που τους χαρακτηρίζει, μας έβαλαν στο πνεύμα της δισκογραφικής τους πρότασης και αμέσως μετά τα τραγούδια πήραν το λόγο…

Ο Παντελής Θαλασσινός με μια κιθάρα μας χάρισε μοναδικές στιγμές μουσικής απόλαυσης. Από τα νέα τραγούδια επέλεξε να τραγουδήσει τα «Έλα ψύχη μου φανερώσου (το κρυφτό)», «Η μοναξιά με το ένα πόδι (το κουτσό)», «Να ‘ταν ο πόλεμος χορός (πετροπόλεμος)», «Αιχμάλωτοι και σκλάβοι (σκλαβιά)» και «Το πατίνι». Βούτηξε και στα παλιά, με τα «Σμυρνέικα τραγούδια» και το «Ανάθεμά σε». Έκπληξη της βραδιάς, ο κύριος Βασίλης Σκουλάς, που μας τραγούδησε τα «Άγρια πουλιά» και μετά, μαζί με τον Παντελή Θαλασσινό, το τραγούδι «Στη Σέριφο ήσουν πουλί». Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη, η ερμηνεία του Παντελή Θαλασσινού στο τραγούδι «Το φονικό», που δεν έχει κυκλοφορήσει και είναι επίσης σε στίχους Κώστα Φασουλά.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από τη σελίδα του Δισκοπωλείου Αεράκης στο Facebook.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!