Η Γεωργία Αγγέλου στη Σφίγγα: Ένα live εκτός ορίων!

(VIDEOS & PHOTOS) Η Γεωργία Αγγέλου έλαμψε στην κατάμεστη Σφίγγα σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μπορεί οι λέξεις να έχουν φθαρεί από την αλόγιστη χρήση τους αλλά το «έλαμψε» είναι κυριολεκτικό. Η Γεωργία Αγγέλου με άνεση, θεατρικότητα αλλά πάνω από όλα με το πηγαίο ερμηνευτικό της ταλέντο μάγεψε το πολυπληθές κοινό της, το οποίο συμμετείχε με ενθουσιασμό σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος που ξεπέρασε τις τρεις ώρες.

Η βραδιά ήταν γεμάτη εκπλήξεις, ένταση, αλλά και συγκίνηση. Η Νάνσυ Κανέλλη που επιμελήθηκε την παράσταση δημιούργησε ένα πρωτόγνωρο, για πρωτοεμφανιζόμενη ερμηνεύτρια, live που αποτελεί τον καλύτερο οιωνό για τη συνέχεια της καριέρας της και θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη όσων είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν.

Το πρόγραμμα ήταν χωρισμένο σε δύο ενότητες.Αρχικά η Γεωργία Αγγέλου παρουσίασε τα τραγούδια του πρώτου προσωπικού της δίσκου, ο οποίος κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, με τον τίτλο «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ»

Ιδιαίτερη τιμή για την Γεωργία αποτέλεσε η παρουσία στη σκηνή της εξαιρετικής δημιουργού και σολίστ του πιάνου Πηγής Λυκούδη, που υπογράφει τη σύνθεση τριών τραγουδιών του δίσκου και προσέδωσε με το κύρος  και την δεξιοτεχνία της ξεχωριστή αίγλη στην παράσταση.

Στη σκηνή βρέθηκαν επίσης μαζί της οι ανατρεπτικοί «ψυχαναλυτές» της,ηθοποιοί, Σπύρος Κατσιάνος και Στέλλα Ρουσάκη που πρόσθεσαν στη ροή της παράστασης μια αναπάντεχη νότα γέλιου. Η Σοφία Κωνσταντινίδου (Sofita) και η Μάρω Μαρκέλλου δίνοντας δείγμα του πλούσιου ταλέντου τους τραγούδησαν ντουέτο με την Γεωργία τα τραγούδια τους «Έχω νεύρα» (Κάπως έτσι) και το «Η Τούρτα» με τα οποία συμμετέχουν στον δίσκο.Η Μάρω Μαρκέλλου ερμήνευσε με ένταση και το αγαπημένο της «Να που φταίω πάλι εγώ» σε μουσική της Ξένιας Δικαίου και στίχους της Νάνσυ Κανέλλη.Τα νέα τραγούδια έγιναν δεκτά με επευφημίες από το κοινό, το οποίο ήδη ήξερε και τραγουδούσε αρκετά από αυτά.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς η Γεωργία Αγγέλου ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων  δημιουργών που η εύστοχη επιλογή τους μας ξάφνιασε ευχάριστα. Η Γεωργία δεν δίστασε να αναμετρηθεί με κλασικές ερμηνείες και να  μας δείξει το μέγεθος του ερμηνευτικού της ταλέντου που της επιτρέπει να διασχίζει με άνεση τα όρια διαφορετικών ρεπερτορίων.

Τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα σε αυτό το δεύτερο μέρος της παράστασης έβαλε την συμμετοχή του ο πολυτάλαντος Τραγουδόσαυρος, κατά κόσμον Σπύρος Μιχαήλ Παπαδόπουλος που ξεσήκωσε τους θεατές με την θεατρική του παρουσία και την στεντόρεια φωνή του.Στη σκηνή ανέβηκε και μοιράστηκε μαζί μας την ιστορία της γνωριμίας του με την Γεωργία Αγγέλου και ο σημαντικός εικαστικός Χρήστος Λελούδης που φιλοτέχνησε και τον καταπληκτικό πίνακα που κοσμεί το εξώφυλλο του δίσκου «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ».

Ξεχωριστή, πιο συγκινητική στιγμή και επίλογος αυτής της «απροσδόκητης» παράστασης το τελευταίο αγγλόφωνο τραγούδι του δίσκου «The Bitter Taste Of Kisses» που ερμήνευσαν με πάθος, η Λιάνα Κανέλλη (η οποία υπογράφει και τους στίχους), η Γεωργία Αγγέλου και η Νάνσυ Κανέλλη .Στη Σφίγγα τίμησαν με την παρουσία τους την Γεωργία Αγγέλου και την παραγωγό της Νάνσυ Καννέλη πολλοί και σημαντικοί άνθρωποι της τέχνης. Ενδεικτικά ξεχωρίσαμε στο πλήθος τον στιχουργό Δημήτρη Λέντζο, τον συνθέτη Νίκο Πλατύραχο (συντελεστές του δίσκου) και την ηθοποιό  Μαρία Σολωμού.Το παρών έδωσε  ο εμπνευστής και δημιουργός του Ogdoo Music Group και του Ogdoo.gr  Νίκος Αναγνωστάκης.

Η Γεωργία Αγγέλου, «η φωνή του αύριο σήμερα» όπως χαριτολογώντας την χαρακτήρισε η Μάρω Μαρκέλλου, ήρθε για να μείνει και να μας συντροφεύσει τα επόμενα χρόνια χαρίζοντας μας «δυνατές» και αισθαντικές ερμηνείες, ανανεώνοντας με την παρουσία της το δισκογραφικό τοπίο.

Ξεχωριστή μνεία πρέπει να κάνουμε στους εξαίρετους μουσικούς και όλους τους συντελεστές  που πλαισίωσαν την Γεωργία και ήταν:
Πιάνο: Πηγή Λυκούδη, Πιάνο-πλήκτρα : Ιωάννα Μπάλτα , Βιολί: lirjan Mehilli, Ακουστική κιθάρα: Αρετή Κοκκίνου,Ηλεκτρικές κιθάρες:  Δημήτρης Κοντονής , Electric Double Bass: Νίκος Χατζόπουλος, Τύμπανα:  Γιώργος Γκίκας , Μπουζούκι: Στέλλιος Τζανετής

Ενορχηστρώσεις: All together   
 
GUEST... ανατροπών :  ΤΡΑΓΟΥΔΟΣΑΥΡΟΣ (Σπύρος Μιχαήλ Παπαδόπουλος)

Σκηνοθετική επιμέλεια: Φρόσω Κόρρου

Οι ηθοποιοί: Σπύρος Κατσιάνος, Στέλλα Ρουσάκη.

Μουσική επιμέλεια-παραγωγή: Νάνσυ Κανέλλη , Ξένια Δικαίου

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!