Γεωργία Αγγέλου - «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ»

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Η νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια Γεωργία Αγγέλου παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο: «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ» σε παραγωγή της Νάνσυ Κανέλλη.
H Γεωργία Αγγέλου αναδεικνύει με την εκφραστική ερμηνεία και τη νεανική της ορμή, τη λυρικότητα και τον δυναμισμό της μουσικής και των στίχων του album.

Έχει την τύχη να συνεργάζεται σε αυτή την πρώτη της παρουσία με καταξιωμένους δημιουργούς, που της δίνουν την ευκαιρία να συστηθεί στο κοινό με εμπνευσμένα τραγούδια που θα αφήσουν το στίγμα τους.

Η Γεωργία Αγγέλου, συνεχίζοντας τη μεγάλη παράδοση των ταλαντούχων Ελληνίδων ερμηνευτριών, μας ξεναγεί στη μαγική χώρα του δίσκου «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ», όπου όλα γίνονται εφικτά, με καταλύτη την ανανεωτική δύναμη της αγάπης.

Οι εικόνες της πραγματικότητας συνδυάζονται αρμονικά με τα ονειρικά τοπία και δημιουργούν ένα νέο, άφθαρτο μουσικό κόσμο που αξίζει να γνωρίσετε.

Οι συντελεστές του δίσκου είναι εγγύηση για την ποιότητά του:

Λιάνα Κανέλλη, Πηγή Λυκούδη, Νίκος Πλατύραχος, Μάρω Μαρκέλλου, Σοφία Κωνσταντινίδου (Σοφίτα), Γιώργος Μανιός, Σωκράτης Παπαιωάννου, Νάνσυ Κανέλλη, Ξένια Δικαίου, Δημήτρη Λέντζος, Φίλιππος Γράψας, Μαρία Παπαδάκη, Μάρω Μπουρδάκου, John Μιχάλης.

Το album κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και βρίσκεται ήδη στις προθήκες δισκοπωλείων.

Ακούστε από το επίσημο κανάλι του Ogdoo Music Group όλο το άλμπουμ:

Το «Κι Έτσι Αρχίζει το Τικ Τακ» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

Κατεβάστε το από το iTunes

Κατεβάστε το από το Google Store

Κατεβάστε το από το Amazon

Ακούστε το από το Spotify

Ακούστε το από το Deezer

Ακούστε το από το Napster

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates