Eric Burdon & Γιάννης Χαρούλης μαζί στο Rockwave

(PHOTOS & VIDEO) Μια πρόγευση της συνεύρεσης των δύο καλλιτεχνών επί σκηνής Rockwave πήραν οι λίγοι καλεσμένοι δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ
Eric Burdon & Γιάννης Χαρούλης μαζί στο Rockwave Photo: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
που παραβρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 9 Ιουλίου 2014 στο Stage Volume 1 στο Μοναστηράκι.

Δύο καλλιτέχνες που εκπροσωπούν διαφορετικά είδη και εποχές, ο Eric Burdon & ο Γιάννης Χαρούλης, με αφορμή τις εμφανίσεις τους στο Rockwave Festival που είναι προγραμματισμένες για την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014, αντίστοιχα, βρέθηκαν για περίπου ένα τέταρτο μαζί επί σκηνής, προϊδεάζοντας γι’ αυτό που θα συμβεί στο Rockwave. Τους συνόδευσαν οι Billy Watts & Terry Wilson στις ακουστικές κιθάρες και ο Πάνος Τόλιος στα τύμπανα.

Την εκδήλωση προλόγισε εκπρόσωπος της διοργανώτριας εταιρείας που στάθηκε στα κοινά στοιχεία των ερμηνευτών, «το στοιχείο της καρδιάς, της ψυχής, της αγάπης για τα όμορφα πράγματα» που θα κάνει το Rockwave «πολυσυλλεκτικό».

Ο Eric Burdon, θρύλος της rock & frontman των Animals κι αργότερα των War, η «δυνατότερη» παρουσία του φετινού φεστιβάλ, που διατηρεί ιδιαίτερους δεσμούς με την Ελλάδα, όπου έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο παρελθόν, ενώ έχει επίσης συμπράξει με τη λυράρισσα Γεωργία Νταγάκη (διαβάστε ΕΔΩ), δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνεργασία του με το Γιάννη Χαρούλη.

«Από τα χωριά της Κρήτης μέχρι αυτή τη στιγμή που βρίσκομαι εδώ, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση γεμάτη εμπειρίες, αλλά τούτη εδώ κι αυτή που θα έρθει σε δύο μέρες θα μείνει αξέχαστη» είπε ο Γιάννης Χαρούλης, αποκαλύπτοντας ότι η σύμπραξή τους θα γίνει την Παρασκευή, δηλαδή τη μέρα που εμφανίζεται ο Eric Burdon, γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, αλλά δείχνει πιθανότερο. Η εκπρόσωπος της εταιρείας, πάντως, δήλωσε πως ως το τέλος της ημέρας ήλπιζαν να καταφέρουν να ορίσουν τη μέρα και να μας ενημερώσουν.

Για την ιστορία, είναι η δεύτερη φορά που ο Γιάννης Χαρούλης συνεργάζεται επί σκηνής με διεθνή καλλιτέχνη, καθώς είχε συμμετάσχει στη συναυλία της Yasmin Levy στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Απρίλιο του 2013.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!