Είδαμε τη Μιρέλα Πάχου στον Σταυρό του Νότου Club

Επέστρεψε στις ζωντανές εμφανίσεις!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Έπειτα από τις κοινές της παραστάσεις με τον Μύρωνα Στρατή και το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Για να γελάω» με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, η Μιρέλα Πάχου επέστρεψε στις ζωντανές εμφανίσεις!

Σε μία περίοδο όπου όλα είναι ρευστά και αβέβαια, όπου οι συγκρούσεις και οι εντάσεις πρωταγωνιστούν, πολλοί καλλιτέχνες έρχονται να απαντήσουν, σε αυτό το σκούρο τοπίο που κυριαρχεί, με την τέχνη τους. Έτσι, η Μιρέλα Πάχου, παρέα πάντα με το ακορντεόν της, τα τραγούδια και τους φίλους της, έκανε πρεμιέρα στο club του Σταυρού του Νότου.
P1400749.jpg
Την Παρασκευή 11 Μαρτίου, την παράσταση άνοιξε ο ταλαντούχος Νίκος Χριστόπουλος ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή παρέα με τους 3 συνεργάτες του.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Μιρέλα Πάχου και η ορχήστρα της που αποτελείται από τον Μιχάλη Γαλάνη στα τύμπανα, τον Δημήτρη Σινογιάννη στην κιθάρα και τον Δημήτρη Μουτάφη στο μπάσο, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και επιλεγμένες διασκευές με swing προσέγγιση και φυσικά τραγούδια παραδοσιακά, νησιώτικα, καλαματιανά και άλλα, κατά τα οποία το κοινό σηκώθηκε και χόρεψε, έπειτα από πολύ καιρό κατά τον οποίο αυτό ήταν απαγορευτικό.
P1400794.jpg
Έτσι, μετά από παρότρυνση της χορογράφου και χορεύτριας Βάσιας Γερασίμου αλλά και με τη βοήθεια της χορεύτριας Μαρίας Σελίστα, όλοι στον Σταυρό του Νότου έγιναν μια παρέα.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η συμμετοχή του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου όπου μαζί με την Μιρέλα ερμήνευσαν μερικές από τις τελευταίες του επιτυχίες όπως «Το κορίτσι», το «Πετάω», «Τα καλύτερά μας χρόνια» αλλά και το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Μιρέλας «Για να γελάω», στο οποίο υπογράφει τους στίχους και τη μουσική.

P1411260.jpg
Η παρουσία της Βάσιας Γερασίμου και της Μαρίας Σελίστα, έδωσαν έναν άλλο αέρα στην παράσταση, συνοδεύοντας με τις χορογραφίες τους τη Μιρέλα και τα τραγούδια της, με ξεχωριστή στιγμή εκείνη του «Χορέψετε», τραγούδι το οποίο έχει διασκευάσει η Μιρέλα Πάχου.
P1400846.jpg
Ραντεβού την Παρασκευή 18 Μαρτίου με καλεσμένους τα «Κίτρινα Ποδήλατα»!

Φωτογραφίες : Βαγγέλης Μεϊμέτης

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!