Δώρος Δημοσθένους & 1, 2, 3 Swing - Πρόβες

(VIDEO & PHOTOS) Ήδη από τις πρόβες έχει ξεκινήσει το πάρτι που ετοιμάζει ο Δώρος Δημοσθένους στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αθηνών, παρέα με τη χορευτική ομάδα Athens Lindy Hop και το γυναικείο φωνητικό σύνολο «1,2,3 Swing»! Βρεθήκαμε στο προβάδικο, καλεσμένοι του Δώρου, για να παρακολουθήσουμε την τελευταία πρόβα πριν τη μεγάλη μέρα, το βράδυ της Τρίτης 16 Σεπτεμβρίου 2014, που στον όμορφο κήπο του Μεγάρου θα παρουσιάσουν μαζί ξένα και ελληνικά ρετρό τραγούδια σε τζαζ και σουίνγκ διασκευές.

Ο Δώρος Δημοσθένους, ένας πραγματικός καλλιτέχνης του οποίου τις ικανότητες εμπιστεύτηκαν σπουδαίοι σύγχρονοι συνθέτες, ένας χαρισματικός performerπου ξέρει να μαγνητίζει, θα έχει στο πλευρό του, εκτός από τη χορευτική ομάδα Athens Lindy Hop που θα χορέψει παρέα με το κοινό στις μουσικές από την εποχή των κλαμπ της Νέας Υόρκης του Μεσοπολέμου, τρεις θηλυκές performers με λυρική παιδεία, που αποτελούν ένα νέο jazz & swing group: Τις Πέννυ Μπερμπατιώτου, Σοφία Μάλαμα & Ναταλία Κάντζια.

Μαζί τους στο πιάνο ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, στο κοντραμπάσο ο Άγγελος Παπαδάτος, στην κιθάρα & το banjo ο Μελέτης Πόγκας, στην κιθάρα και το κλαρινέτο ο Γιώργος Κούτρας, στα σαξόφωνα ο Κωστής Βαζούρας, στην τρομπέτα ο Γιάννης Καραγιαννάκης, στα ντραμς ο Θοδωρής Χριστοδούλου & στις φυσαρμόνικες ο Χρήστος Πολύδωρος.

Μέχρι το αυριανό πάρτι, λοιπόν, μια πρώτη γεύση από το κλίμα στο βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Ως οικοδεσπότης, ο Δώρος Δημοσθένους μας προσκαλεί όλους σε μια βραδιά κάτω απ’ τα αστέρια, γεμάτη μουσική, χορό και… old fashioned glamour!

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!