“Cloud Atlas”- Avant-premiere της ταινίας (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!)

(TRAILER) Οι δημιουργοί του Matrix, Άντι και Λάνα Γουακόφσκι συνέπραξαν με τον Τομ Τίκβερ στην κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου best seller του…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ντεϊβιντ Μίτσελ. Στο επίκεντρο της ταινίας η ανθρώπινη ψυχή, οι μετενσαρκώσεις της και η δράση και αντίδραση των ανθρώπινων πράξεων τόσο σε σχέση με το παρελθόν όσο και με το μέλλον της ψυχής και της ανθρωπότητας. Η εναλλαγή των ρόλων της κάθε ψυχής από θύμα σε θύτη και οι εκάστοτε επιλογές της πυροδοτούν μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων με το “καλό” να πρέπει πάντα να αγωνίζεται και να θυσιάζεται, γνωρίζοντας πολλές φορές ότι είναι καταδικασμένο να αποτύχει και το “κακό” να είναι πάντα εκεί και να απειλεί τα πάντα.

Καλοδουλεμένη ταινία γεμάτη μηνύματα και συμβολισμούς. Παρά τη σπονδυλωτή ανάπτυξη των ιστοριών η ένταση της πλοκής παραμένει αμείωτη. Εξαιρετικές ερμηνείες από τους: Τομ Χανκς, Χάλι Μπέρι, Τζιμ Μπρόουντμπεργκ, Χιούγκο Γούβινγκ, Σούζαν Σάραντον και Χιου Γκραντ.

Η ταινία είναι πραγματικά ξεχωριστή, βασίζεται στη γενικότερη θεώρηση ότι τίποτα δε γίνεται τυχαία και προβληματίζει σχετικά με τα αιώνια μυστήρια των περίεργων συμπτώσεων, των déjà vu και των καρμικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που εξακολουθούν να συναντώνται σε κάθε μετενσάρκωση μέχρι να ολοκληρώσουν το σκοπό για τον οποίο εμφανίστηκαν αρχικά στη ζωή.

Αν ανήκετε σ’ εκείνους που το σινεμά είναι μορφή ψυχαγωγίας και όχι απλή διασκέδαση, τότε το “Cloud Atlas” είναι ότι καλύτερο μπορείτε να δείτε αυτήν την περίοδο στον κινηματογράφο. Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Η ταινία κάνει επίσημη πρεμιέρα σήμερα 22/11/12.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!