True Detective... στην Αντίπαρο

Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς Μάθιου ΜακΚόναχι και Γούντι Χάρελσον κάνουν μαζί τις διακοπές τους
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Για μια εβδομάδα βρέθηκε στην Ατίπαρο για τις διακοπές του ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι μαζί με την Βραζιλιάνα σύζυγό του Καμίλα Άλβες, μοντέλο και παρουσιάστρια, τα τρία τους παιδιά αλλά και τη μητέρα του.

Στην παρέα του Αμερικανού ηθοποιού βρίσκονται ακόμη δύο γνωστοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ, ο βραβευμένος με Emmy Β΄ ανδρικού ρόλου και υποψήφιος για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, Γούντι Χάρελσον και η Καναδή ηθοποιός Σάντρα Ο, γνωστή από το ρόλο της ως γιατρός Κριστίνα Γιανγκ στην ιατρική δραματική τηλεοπτική σειρά του ΑΒC “Grey's Anatomy” για το οποίο έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα.

Η παρέα ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές το Μάιο από την Ιταλία με σκάφος.και η διαμονή τους στο νησί συνέπεσε χρονικά με το Μουντιάλ. Ο ΜακΚόναχι είναι φανατικός φόλος φίλος του ποδοσφαίρου και κάθε μεσημέρι διέκοπταν το μπάνιο ή τη βόλτα τους για να παρακολουθήσουν αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου υποστηρίζοντας την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, λόγω της καταγωγής της γυναίκας του ΜακΚόναχι. Μάλιστα τα παιδιά του κυκλοφορούσαν με φανέλα της Σελεσάο, την οποία φόρεσε και ο Μάθιου ΜακΚόναχι για να παίξει μπάλα με τον Γούντι Χάρελσον και τους μικρούς.



harelson 3

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!