Το μικρότερο δισκάδικο στον κόσμο!

Βρετανός άνοιξε δισκάδικο στον κήπο του σπιτιού του! Πρόκειται για τον Matthew Hawton, ο οποίος επέλεξε αυτό τον τρόπο για να
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
διατηρήσει χαμηλές τις τιμές αφού οι τιμές των ενοικίων των καταστημάτων στην Μ. Βρετανία είναι πολύ υψηλές.

Το κατάστημα που ονομάζεται «Marrs Plectrum Records» λειτουργεί ήδη περίπου 6 μήνες και στα εγκαίνια οι πελάτες ήταν τόσοι πολλοί που ο ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να βγει έξω και να τους βάζει σε σειρά! Παρόλο που ο χώρος είναι ιδιαίτερα περιορισμένος, διαθέτει μία πολύ μεγάλη συλλογή από παλιά και νέα βινύλια έχοντας ήδη αποκτήσει αξιόλογο πελατολόγιο από συλλέκτες αλλά και λάτρεις του βινυλίου.

Η ιδιοκτήτης διατηρεί blog, όπου αναφέρει ότι ξεκίνησε να πουλάει online το 2013, αλλά αμέσως κατάλαβε την αναγκαιότητα για ένα «φυσικό» κατάστημα. Εκείνο το διάστημα είχε στον κήπο του ένα χώρο που χρησιμοποιούσε ως συνεργείο για επισκευές σε παιδικά ποδήλατα και παιχνίδια και μπορούσε να είναι ιδανική λύση, αφού υπήρχε ρεύμα και αρκετά ράφια.

Και καταλήγει: «η διεύθυνση του καταστήματος είναι 387, Fulbridge Road, Peterborough PE4 6SF, αλλά επειδή το κατάστημα βρίσκεται στην πίσω πλευρά του σπιτιού… χτυπήστε το κουδούνι».
5194 B8CE9D89 9549 F273 B3F2816A307158A2 2
4197351912
marrsplectrumrecords
plectrumrecords2
stream img
Περισσότερες πληροφορίες στο marrsplectrum.blogspot.co.uk

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!