Στίβεν Τάιλερ: Στο στόχαστρο ξανά για σεξουαλική επίθεση

Νέες κατηγορίες εις βάρος του
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αντιμέτωπος με δεύτερη αγωγή σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση βρίσκεται ο frontman των Aerosmith, Στίβεν Τάιλερ, αυτή τη φορά, μια γυναίκα τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά τη δεκαετία του ‘70, όταν εκείνη ήταν 17 ετών.

Στην αγωγή που κατέθεσε στη Νέα Υόρκη η Τζιν Μπελίνο καταγγέλλει ότι ο Στίβεν Τάιλερ τη φίλησε και τη θώπευσε παρά τη θέλησή της, όταν η ίδια ήταν έφηβη και ο τραγουδιστής των Aerosmith ήταν 27 ετών.

Η Μπελίνο ήταν μοντέλο στην εφηβεία της. Βρισκόταν για επίδειξη μόδας στο Μανχάταν, όταν φίλη της κανόνισε στην Μπελίνο να συναντήσουν τους Aerosmith σε ξενοδοχείο, το καλοκαίρι του 1975.

Ο Στίβεν Τάιλερ, καταγγέλλει στην αγωγή της, της επιτέθηκε σεξουαλικά δύο φορές, τη μοναδική ημέρα που ήταν μαζί, τη μία σε τηλεφωνικό θάλαμο και αργότερα σε ξενοδοχείο.
Στην πρώτη περίπτωση, σύμφωνα με την αγωγή, η Μπελίνο, ο Τάιλερ και άλλα μέλη της μπάντας και συνεργάτες τους είχαν βγει για περίπατο. Κάποια στιγμή, του έκανε μια ερώτηση για έναν στίχο, που τον εκνεύρισε και την έσπρωξε με το ζόρι μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο.

Εκεί, τη φίλησε, τη θώπευσε και έτριψε το σώμα του πάνω της, ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν και γελούσαν, χωρίς κάποιος να παρέμβει. Όπως ισχυρίζεται η Μπελίνο, κατάφερε να απελευθερωθεί σηκώνοντας το γόνατό της και τραβώντας τα μαλλιά του Τάιλερ.

Επειδή θα γύριζε πίσω με τη φίλη της, επέστρεψε στο ξενοδοχείο με την μπάντα. Εκεί, σύμφωνα με την αγωγή, ο Στίβεν Τάιλερ τη φίλησε διά της βίας και πίεσε ξανά το σώμα του πάνω της.

Με την αγωγή η Τζιν Μπελίνο διεκδικεί αποζημίωση, το ύψος της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό. Η γυναίκα καταγγέλλει ότι ακόμη υποφέρει από τη σεξουαλική επίθεση, σωματικά και ψυχικά. Ακόμη, στην αγωγή αναφέρει ότι νοσηλεύτηκε και πήρε φάρμακα εξαιτίας του περιστατικού, όπως και ότι ακόμη ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να το αντιμετωπίσει.

Πέρυσι, άλλη μία γυναίκα κατέθεσε αγωγή σε βάρος του Στίβεν Τάιλερ για σεξουαλική επίθεση. Πρόκειται για την Τζούλια Χόλκομπ Μίσλεϊ, που όταν ήταν 16 ετών είχε σχέση με τον τραγουδιστή, επίσης τη δεκαετία του ‘70.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο Στίβεν Τάιλερ χρησιμοποίησε την επιρροή που είχε ως σταρ, για να τη χειραγωγεί, να την εκμεταλλεύεται και να της επιτίθεται σεξουαλικά. Ακόμη, ανέφερε ότι ο τραγουδιστής έπεισε τους γονείς της να του επιτρέψουν να γίνει νόμιμος κηδεμόνας της, προκειμένου να την παίρνει μαζί του σε ταξίδια δίχως τον φόβο της σύλληψης. Ο Στίβεν Τάιλερ έχει αρνηθεί τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, όχι όμως και ότι έκανε σεξ με την Μίσλεϊ όταν ήταν ανήλικη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!