Το τέλος των Aerosmith και η σόλο καριέρα του Στίβεν Τάιλερ

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Δύο τραγούδια από το νέο σόλο άλμπουμ του Τάιλερ που συμπίπτει με το τέλος των Aerosmith.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι Aerosmith ρίχνουν αυλαία στην 46χρονη διαδρομή τους αλλά ο ιδρυτής τους και frontman του συγκροτήματος Στίβεν Τάιλερ δεν το βάζει κάτω.

Μάλιστα στις 15 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει ο πρώτος σόλο δίσκος του Τάιλερ που θα έχει τίτλο «We’re All Somebody From Somewhere». Το ομότιτλο κομμάτι, ο Στίβεν Τάιλερ το παρουσίασε ζωντανά στο Today Show του ΝBC.

Ο βετεράνος ρόκερ και leader των Aerosmith, παρουσιάστηκε σε άψογη φόρμα και δήλωσε πως βρίσκεται στη φάση της προσωπικής πλέον διαδρομής του όμως οι Aerosmith θα πουν το αντίο με μια μεγάλη αποχαιρετιστήρια περιοδεία που θα τρέξει και το 2017.

Είπε χαρακτηριστικά ο Steven Tyler: «Λατρεύω αυτό το συγκρότημα, πραγματικά, και δεν θέλω κανείς να αμφιβάλλει για αυτό... Θα κάνουμε μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία, και αυτό συμβαίνει μόνο επειδή έφτασε η ώρα».

Προς το παρόν όμως ο Steven Tyler έχει να νοιαστεί για τη δική του σόλο περιοδεία, με τον τίτλο «Out on a Limb» που ξεκινά στις 2 Ιουλίου από το Λας Βέγκας και φυσικά το δίσκο του «We’re All Somebody From Somewhere» που έρχεται.

Σε αυτόν θα περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων και το κλασικό «Piece of My Heart» που πρωτοτραγούδησε η Erma Franklin το 1967 και έγινε ευρύτατο γνωστό λίγο αργότερα χάρις το άγγιγμα της Janis Joplin.

Εδώ ο αειθαλής Steven Tyler το τραγουδά ζωντανά σε πρόσφατη εμφάνισή του…

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!