Πέθανε στα 50 του ο Τέιλορ Χόκινς, ντράμερ των Foo Fighters

Δεν αναφέρθηκε η αιτία θανάτου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Τέιλορ Χόκινς, ο ντράμερ των Foo Fighters, πέθανε σε ηλικία 50 ετών. Το συγκρότημα ανακοίνωσε τον θάνατό του, μέσω των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης, γύρω στις 11 το βράδυ της Παρασκευής 25 Μαρτίου 2022. Δεν αναφέρθηκε η αιτία θανάτου.

Το συγκρότημα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περιοδεία στη Νότια Αμερική και είχε προγραμματίσει μια εμφάνιση την Παρασκευή στην Κολομβία. Επίσης είναι προγραμματισμένο να εμφανιστούν στο Lollapalooza Brazil την Κυριακή.

Η πλήρης δήλωση του συγκροτήματος έγραφε: «Η οικογένεια των Foo Fighters είναι συντετριμμένη από την τραγική και πρόωρη απώλεια του αγαπημένου μας Taylor Hawkins. Το μουσικό του πνεύμα και το γέλιο του θα μας συντροφεύει για πάντα. Η καρδιά μας είναι δίπλα στη σύζυγό του, τα παιδιά και την οικογένειά του και ζητάμε να αντιμετωπιστεί η ιδιωτικότητά τους με τον μέγιστο σεβασμό σε αυτήν την αφάνταστα δύσκολη στιγμή».

Το συγκρότημα επίσης έχει προγραμματίσει να εμφανιστεί στα βραβεία Grammy στις 3 Απριλίου. Η περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική υποτίθεται ότι θα ξεκινήσει στις 29 Απριλίου στο Μέμφις του Τεννεσί και θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάιο. Στη συνέχεια, προγραμματίστηκε να συνεχίσουν την περιοδεία στις 17 Ιουλίου με ημερομηνίες αρκετές έως τα μέσα Οκτώβριου 2022.

Ο Χόκινς γεννήθηκε ως Όλιβερ Τέιλορ Χόκινς στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας, στις 17 Φεβρουαρίου 1972. Στα μέσα της δεκαετίας του '90, ήταν ο ντράμερ της Alanis Morissette για την περιοδεία της Jagged Little Pill. Το 1997, έλαβε μια κλήση από τον φίλο του, Dave Grohl, ο οποίος έψαχνε για αντικαταστάτη ντράμερ για τους Foo Fighters. Ο Χόκινς εξέπληξε τον φίλο του στη δοκιμή και έγινε ο ντράμερ του γκρουπ για 25 χρόνια.

Ο Χόκινς ήταν επίσης συχνά τραγουδιστής του γκρουπ και τραγουδοποιός.

Παρακολουθήστε τον Hawkins να ερμηνεύει ένα κλασικό Queen με τους Foo Fighters το 2021

Foo Fighters 6/15/21 Somebody To Love - Queen Cover Taylor Hawkins vocals, Dave Grohl Drums

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!