Πέθανε η σύζυγος του Τσάρλι Γουάτς, Σίρλεϊ

Ενάμιση χρόνο μετά την απώλεια του αγαπημένου της
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Περίπου ενάμιση χρόνο μετά την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου Τσάρλι Γουάτς πέθανε και η σύζυγός του Σίρλεϊ Γουάτς την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022, σε ηλικία 82 ετών μετά από μια σύντομη ασθένεια, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 57 χρόνια πριν πεθάνει στις 24 Αυγούστου 2021 στο Λονδίνο, ο αγαπημένος ντράμερ το 2021. Η Shirley πέθανε ήσυχα στο Ντέβον μετά από μια σύντομη ασθένεια.
Charlie Shirley love

Το 1964, ο Charlie Watts παντρεύτηκε τη φίλη του, Shirley Ann Shepherd, και παρέμειναν μαζί μέχρι το θάνατο του Watts στις 24 Αυγούστου 2021. Ο Watts ήταν περήφανος που έμε9ινε πιστός στην γυναίκα του , αποφεύγοντας σύμφωνα με πληροφορίες, τις γυναίκες που πλησίαζαν συνεχώς τα μέλη του συγκροτήματος. Γενικά περιφρονούσε τον τρόπο ζωής του ροκ, αν και παρέμενε βασικό μέλος του μεγαλύτερου συγκροτήματος του ροκ, προτιμώντας μια ήσυχη ζωή στο σπίτι και ηχογραφήσεις σε στούντιο από τις περιοδείες μεγάλης κλίμακας των Stones.
Charlie and Shirley
Σε ένα απόσπασμα από την επίσημη βιογραφία του Watts για το 2022, Charlie's Good Tonight, η Shirley Watts είπε: «Ο Τσάρλι επέστρεψε στο σπίτι το Σαββατοκύριακο, γεμάτος έπαρση ότι ήταν μέλος των Rolling Stones. Έτσι τον έβαλα να καθαρίσει τον φούρνο».
With their horse
Η Shirley Watts γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1938. Γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της το 1961 ενώ σπούδαζε στο Royal College of Art. Έγινε μια ολοκληρωμένη γλύπτρια, κτηνοτρόφος αλόγων και διοργανώτρια οργανώσεων διάσωσης ζώων.
Last photo tohether with dog 2020
Η τελευταία φωτογραφία της Σίρλεϊ με τον Τσάρλι και τη σκυλίτσα τους Σούζι το 2020

Η παραπάνω φωτογραφία δημοσιεύτηκε από το Forever Hounds Trust, την ημέρα του θανάτου του Charlie Watts. Εκείνη την εποχή, η φιλοζωϊκή οργάνωση έγραψε: «Αισθανόμαστε σαν να χάσαμε ένα μέλος της οικογένειας της Forever Hounds Trust καθώς η σύζυγος του Τσάρλι, η Σίρλεϊ, είναι μία από τις προστάτισσές μας και μια μακροχρόνια υποστηρίκτρια που έχει υιοθετήσει πολλά σκυλιά από εμάς όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε μόλις πέρυσι όταν το λαγωνικό μας Suzie είχε την τύχη να υιοθετηθεί από αυτή την υπέροχη οικογένεια. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη χαρά εκείνη την ημέρα που χάρισε σε όλους». Η αποστολή του βρετανικού οργανισμού είναι να διασώσει και να φροντίζει ανεπιθύμητα, κακοποιημένα ή εγκαταλελειμμένα λαγωνικά, λαγωνικά και άλλα sighthounds.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!