Όχι βίντεο και φωτογραφίες σε θέατρα και σκηνές

60 άτομα αποβλήθηκαν από συναυλία, επειδή τραβούσαν φωτογραφίες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η μπάντα «A Perfect Circle», με «αρχηγό» τον frontman των Tool, Maynard James Keenan, πραγματοποίησε εμφάνιση στο Reading της Pennsylvania, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και πληροφορίες του nme.com αναφέρουν πως πάνω από 60 θαυμαστές τους πετάχτηκαν έξω δια της βίας, επειδή τράβαγαν φωτογραφίες.

Στην πλάτη κάθε καθίσματος του χώρου υπήρχε προειδοποιητικό σημείωμα, πως η λήψη φωτογραφιών θα οδηγήσει σε αποβολή από τη συναυλία, όμως αρκετοί από τους θαυμαστές που αποβλήθηκαν επειδή τράβαγαν, διαμαρτυρήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα και τη σελίδα του συγκροτήματος για τα συμβάντα.

Κάποιος μάλιστα σχολίασε πως οι φακοί των σεκιουριτάδων που κυνηγούν όποιον επιχειρεί να φωτογραφίσει, είναι πιο ενοχλητικοί από τα ίδια τα κινητά κι εδώ που τα λέμε, δεν έχει κι άδικο, αν σκεφτεί κανείς τι γίνεται, για παράδειγμα, στο δικό μας Ηρώδειο.

Όμως, ο David Farrar, γενικός διευθυντής του Santander Arena & Performing Arts Center, που επιβεβαίωσε στο Instagram πως ο χώρος «πέταξε έξω πάνω από 60 άτομα που τραβούσαν φωτογραφίες» εξήγησε και πως «είναι 110% πολιτική της μπάντας… δεν είναι νέα πολιτική (του χώρου)», άρα μάλλον ο κόσμος έπρεπε να σεβαστεί την επιθυμία της.

Οι «A Perfect Circle» δεν έχουν απαντήσει ακόμα στις αρνητικές κριτικές για την πολιτική τους.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!