Ουκρανία: Πατέρας κρατάει το χέρι του νεκρού παιδιού του επί δύο ώρες

Συγκλονιστικές εικόνες
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
21/07/2022

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι φωτογραφίες, που δείχνουν έναν πατέρα γονατισμένο στο δρόμο να κρατά το χέρι του νεκρού 13χρονου γιου του στην Ουκρανία, έχουν συγκινήσει όλο τον πλανήτη.

Σύμφωνα με το Reuters το 13χρονο αγόρι σκοτώθηκε από ρωσική πυραυλική επίθεση στο Χάρκοβο, καθώς περίμενε το λεωφορείο κοντά σε τζαμί, την Τετάρτη.

Μετά την επίθεση, ο πατέρας του εφήβου γονάτισε στο δρόμο κρατώντας το χέρι του νεκρού γιου του, το σκεπασμένο σώμα του οποίου βρισκόταν κοντά στο κατεστραμμένο στέγαστρο λεωφορείου.
Screen Shot 2022 07 21 at 16.02.49
Η Oleksandra Matviichuk, επικεφαλής του Κέντρου Πολιτικών Ελευθεριών της Ουκρανίας, στην ανάρτησή της ανέφερε ότι ο πατέρας του 13χρονου στάθηκε εκεί, καταμεσής του δρόμου, κρατώντας το χέρι του νεκρού γιου του επί δύο ώρες. Οσο έμεινε εκείνος εκεί, στάθηκε στο πλευρό του μια αστυνομικός, κρατώντας το δικό του χέρι...
Screen Shot 2022 07 21 at 16.02.35
Ο Oleh Synehubov, κυβερνήτης της περιοχής του Χάρκοβο, δήλωσε ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Χάρκοβο χθες -ο έφηβος, ένας άνδρας και μια γυναίκα-, αλλά δεν ήταν σαφές αν και οι τρεις έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση στη στάση λεωφορείου.

Είπε ότι η 15χρονη αδελφή του νεκρού εφήβου είχε επίσης τραυματιστεί, αλλά δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματά τους.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!