Ο Ronnie Wood έχει καρκίνο στον πνεύμονα

Ο Ronnie Wood σε μια επίσκεψη ρουτίνας στο γιατρό των Rolling Stones, Richard Dawood, προ τριμήνου πριν ξεκινήσει η περιοδεία του συγκρεοτήματος διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο 70χρονος κιθαρίστας που το κράτησε μυστικό αυτό το διάστημα, αντιμετώπισε τη διάγνωση σχετικά ψύχραιμα λέγοντας σε συνέντευξή του στην Daily Mail ότι «του απονείμεται μια θανατική ποινή για την έξαλλη ζωή που έχει κάνει και τώρα ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την οικογένειά του…».

Ο Ronnie Wood μπροστά στην επώδυνη αυτή διάγνωση αποφάσισε να μην κάνει χημειοθεραπείες, όπως του σύστησαν οι γιατροί, γιατί θέλει να κρατήσει ανέπαφη τη διαύγεια του εγκεφάλου του και να μη χάσει τα μαλλιά του, αλλά συμφώνησε και αφαίρεσε αμέσως ένα μέρος του αριστερού πνεύμονα σε μια επέμβαση που διήρκησε 5 ώρες, ώστε να αντιμετωπιστεί τυχόν μετάσταση του καρκίνου. Ωστόσο οι γιατροί λένε ότι έχουν εντοπίσει τον καρκίνο σε πρώιμο στάδιο και αισιοδοξούν για την πορεία της υγείας του κιθαρίστα των Rolling Stones, μετά την πετυχημένη επέμβαση στον πνεύμονα.

Ο ίδιος, μετά την επέμβαση, δήλωσε στην συνέντευξη: «Είμαι εντάξει τώρα, αλλά θα πραγματοποιήσω έναν έλεγχο κάθε τρεις μήνες, καθότι διαγνώστηκε ο καρκίνος μου έγκαιρα». Ο μακροχρόνιος καπνιστής εγκατέλειψε τη συνήθεια του μια βδομάδα πριν τη γέννηση των δίδυμων κορών του Gracie και Alice τον Μάιο του2016 από την 31χρονη τρίτη σύζυγό του Sally και όπως είπε: «Ήμουν πολύ τυχερός έως σήμερα, γιατί είχα πάντα έναν πολύ δυνατό φύλακα άγγελο. Με την ζωή που έχω κάνει δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ ακόμα».

Στον αντίποδα της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής του ο Ronnie Wood, πατέρας 6 παιδιών συνολικά, σε μια πολυτελή σουίτα στο υπόγειο ενός ξενοδοχείου στο δυτικό Λονδίνο, έλαβε ένα μικρό ορθογώνιο πακέτο που περιέχει κάτι που νόμιζε ότι δεν θα δει ποτέ. Πρόκειται για το πολύ ιδιαίτερο βιβλίο με τίτλο «Ronnie Wood: Artist» που περιέχει εκατοντάδες εκπληκτικές εικόνες ζωγραφικής, γλυπτικής, σκίτσα και ξυλογραφίες που έχει κάνει ο ίδιος τα τελευταία 50 χρόνια. H έκδοση αυτή έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για τον Ronnie Wood που δήλωσε: «Νόμιζα πώς δεν θα κατάφερνα να το δω ποτέ αυτό! Κάποιος εκεί πάνω πρέπει να με συμπαθεί για να το έχω τώρα στα χέρια μου και κάποιος εδώ κάτω πρέπει να με αγαπά. Είναι μεγάλο δώρο αυτό για μένα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!