Λήξη συναγερμού στην Ταϊλάνδη - Όλα τα παιδιά απεγκλωβίστηκαν

Διεθνής συγκίνηση για το αίσιο τέλος της περιπέτειας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ασφαλή είναι πλέον και τα 12 παιδιά καθώς και ο προπονητής τους που είχαν εγκλωβιστεί στο σπήλαιο της Ταϊλάνδης από τις 23 Ιουνίου. Η τρίτη και τελευταία επιχείρηση διάσωσης στο σπήλαιο της Ταϊλάνδης άρχισε νωρίς το πρωί της Τρίτης και ολοκληρώθηκε το βράδυ. Τα παιδιά ήταν ηλικίας από 11 έως 16 ετών.

Ολα τα παιδιά μεταφέρονται με φορείο προς τον χώρο για τις πρώτες βοήθειες που έχει στηθεί στην είσοδο της σπηλιάς. Από εκεί με ελικόπτερο μεταφέρονται στο νοσοκομείο της πόλης. Τα πρώτα οκτώ βγήκαν με ασφάλεια σταδιακά από την Κυριακή και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, όπου περιμένουν με αγωνία να συναντήσουν τις οικογένειές τους.

Στο σημείο βρίσκεται και ο Ταϊλανδός πρωθυπουργός, ο οποίος αποκάλυψε ότι στα παιδιά χορηγήθηκαν αγχολυτικά σκευάσματα για την επιχείρηση και δεν ναρκώθηκαν.

Οι βροχοπτώσεις δεν επηρέασαν καθόλου την κατάσταση μέσα στο σπήλαιο είπε o επικεφαλής της επιχείρησης διάσωσης νωρίτερα το πρωί. «Την πρώτη μέρα, χρειαστήκαμε 11 ώρες. Χτες, χρειαστήκαμε εννέα ώρες και σήμερα ελπίζουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και νωρίτερα ή τουλάχιστον το ίδιο όπως και χθες».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!