Και νεκρός ο Lemmy πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση γάλακτος!

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Ο πρόσφατα εκλιπών Ian «Lemmy» Kilmister των Mötorhead πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση γάλακτος που μόλις κυκλοφόρησε!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
08/01/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον θρυλικό τραγουδιστή των Mötorhead μόλις βγήκε σε κυκλοφορία. Το διαφημιστικό σποτ για γάλα της Φινλανδικής εταιρείας Valio έχει διάρκεια 40 δευτερολέπτων και αποτελεί το remake μιας πασίγνωστης στη Φινλανδία διαφήμισης, που πρωτοπαρουσιάστηκε 20 χρόνια πριν.

Στο βίντεο παρακάτω, λοιπόν, μπορούμε να δούμε τον Lemmy να βαίνει από ένα μπαρ, λέγοντας «I have never drunk milk and never will» («Δεν έχω πιει ποτέ γάλα και δε θα πιω ποτέ»). Καθώς ο θάνατός του πρόλαβε την κυκλοφορία της διαφήμισης, το σενάριο τελικά τροποποιήθηκε, ώστε η διαφήμιση να αποτελέσει παράλληλα και φόρο τιμής στον εκλιπόντα, καταλήγοντας: «Ian 'Lemmy' Kilmister 1945-2015. We raise our glasses to you» («Υψώνουμε τα ποτήρια μας για σένα»).

Το σποτ γυρίστηκε στον πόλη Maunula της Φινλανδίας, κοντά στο Hartwall Arena, όπου οι Motörhead εμφανίστηκαν αμέσως μετά το πέρας των γυρισμάτων.

Να σημειωθεί πως η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει αύριο, 9 Ιανουαρίου, στο Hollywood.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!