Η άγρια διασκευή των Robert Fripp - Toyah του Ace Of Spades!

Μια διασκευή απ' την κουζίνα του σπιτιού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
25/03/2021

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Robert Fripp και η Toyah Willcox ανεβάζουν ρυθμούς στο περίφημα πια Sunday Lunch lockdown series, σειρά στην οποία παρουσιάζουν κάθε βδομάδα γνωστές διασκευές rock τραγουδιών παιγμένα στην κουζίνα του σπιτιού τους! Τραγούδια τα οποία ανεβάζουν στο youtube.

Έτσι λοιπόν ο ιθύνων νους των King Crimson και η γυναίκα του που έκανε λαμπρή καριέρα στα 80s έβγαλαν αυτή τη φορά τον άσο από το μανίκι τους και διαλέγοντας το Ace Of Spades της Motörhead!

H Γαλλίδα Toyah που φοράει στολή καμαριέρας, ανακατεύει μια τράπουλα και ανοίγει τα χαρτιά στην κουζίνα τους μπροστά από έναν ανεμιστήρα ενώ τραγουδά το κλασικό single του 1980, ενώ ο σύζυγός της συνεχίζει να σολάρει δίπλα της αν και πολλά χαρτιά έρχονται καταπάνω του. Είναι πραγματικά επαγγελματίες οι άνθρωποι ή αλλιώς πώς ένα home made video μπορεί να γίνει viral!

Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τους στίχους του Motörhead;

H διασκευή αυτή του Ace Of Spades φτάνει πριν από την κυκλοφορία του επερχόμενου 14ου live άλμπουμ της Motörhead: Louder Than Noise… Live In Berlin, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου μέσω της Silver Lining Music.

Toyah & Robert's Sunday Lunch - Ace Of Spades

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!