H Demi Lovato μιλάει με το κορμί της και τα λέει όλα

(VIDEO & PHOTOS) «Body Say» όνομα και πράγμα και το Instagram της Demi Lovato παίρνει φωτιά!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
01/07/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, μουσικός και ηθοποιός Demi Lovato στα 23 της χρόνια μετρά πάμπολλες εμφανίσεις στην τηλεόραση αλλά και τον κινηματογράφο καθώς και μια καθόλου ευκαταφρόνητη, ποσοτικά τουλάχιστον, δισκογραφία.

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Body Say» έρχεται μετά τον χωρισμό της από τον Wilmer Valderrama και προλογίζει τις νέες εμφανίσεις της.

Η ίδια φροντίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των θαυμαστών της και σε πλήρη αρμονία με το τραγούδι παρουσιάζει χαρακτηριστικές προσωπικές στιγμές της στο Instagram.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, ο τρόπος που επέλεξε για να προωθήσει το νέο της τραγούδι, δεν μπορεί να μην θεωρηθεί ευπρόσδεκτος. Πέντε ασπρόμαυρες αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες στις οποίες η Demi Lovato δε φοράει ρούχα και ποζάρει γυμνή στο κρεβάτι της.
demi01
demi02
demi03
demi04
Για να δούμε αν το «Body Say» θα έχει ανάλογη πορεία στα charts, στα ραδιόφωνα και στα χείλη των ακροατών. Βλέπετε δε αναφερόμαστε σε φωτογραφίες, γυμνά και άλλα παρεμφερή, αλλά σε τραγούδια… Κι εδώ μάλλον αρχίζουν τα δύσκολα!

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!