Αmantes Amentes - «Το καλοκαίρι είναι γιορτή»

(Video clip) Ακούστε και δείτε το νέο τραγούδι!
23/05/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Amantes Amentes, επανέρχονται με νέα ορμή για να χαρίσουν στο καλοκαίρι το νέο ήχο που θα συνοδεύει τις περιπλανήσεις του, με το νέο τους digital single & video clip με τίτλο «To καλοκαίρι είναι γιορτή», που αποτελεί τον προπομπό του επερχόμενου digital album τους με τίτλο «Οικόπεδο στο κύμα».

«Το καλοκαίρι είναι γιορτή» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group.

«Το καλοκαίρι είναι γιορτή» είναι ένα ανέμελο χορευτικό τραγούδι θερινού πάρτι στην παραλία, με φωτιές, κιθάρες, δροσερά cocktails και απρόβλεπτες γνωριμίες.

Οι Amantes Amentes με ένα video clip πλημμυρισμένο από έντονα ψυχεδελικά θερινά χρώματα και νεανική αισιοδοξία, μας δείχνουν πως το καλοκαίρι είναι γιορτή κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Κι αν το σκηνικό για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι στημένο πλάι στο κύμα, οι δαιμόνιοι Αmantes Amentes με την ανατρεπτική πλοκή του video clip τους δίνουν τη λύση!

Η παραλία είναι προαιρετική, όταν ο έρωτας με την υπερβατική του δύναμη εξαϋλώνει το άψυχο διαμέρισμα και το αντικαθιστά με ένα ονειρικό θέρετρο.

Οι Amantes Amentes με το τραγούδι «Το καλοκαίρι είναι γιορτή» επιβεβαιώνουν τη διαρκή εξέλιξη του νέου τους ήχου, που εγκαινίασαν με το digital single τους «Πες μου πως» με μεγάλη αποδοχή από κοινό και ραδιόφωνα.

H μουσική τους ακολουθεί τους αγαπημένους τους surf rock ρυθμούς, συνδυάζοντας στοιχεία από την Garage, Pop-Rock σκηνή.

Ο ευφάνταστος τρόπος που δημιουργούν τα video clips τους τείνει να γίνει σήμα κατατεθέν του σχήματος, με την πρωτότυπη έκρηξη των χρωμάτων και την vintage αισθητική που τα χαρακτηρίζει.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το video clip του «Πες μου πως» αναρριχήθηκε και παρέμεινε για πολλές εβδομάδες στο Mad Hits Top 15 με αλλεπάλληλες προβολές.

Το video clip του νέου single «Το καλοκαίρι είναι γιορτή» με την αισιόδοξη οπτική του, σίγουρα θα σας φτιάξει τη διάθεση, θα σας προετοιμάσει ιδανικά για το επερχόμενο καλοκαίρι και θα σας ακολουθήσει ανέμελα στις θερινές σας περιπέτειες!

Oι Amantes Amentes είναι:
Φωνή: Θοδωρής Κέπας
Ηλεκτρική κιθάρα: Κώστας Μπερτόλης
Μπάσο: Γιώργος Καψάλης
Drums: Φοίβος Ανδριόπουλος
Πλήκτρα: Μιχάλης Σαντοριναίος

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates