Το τραγούδι της εβδομάδας αναζητά «Signs Of Life»

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Οι Καναδοί, Arcade Fire, κάνουν τη διαφορά την εβδομάδα αυτή με το «Signs Of Life».
Είναι το τρίτο κατά σειρά τραγούδι του που παρουσιάζουν το βίντεό του, από το επερχόμενο πέμπτο άλμπουμ τους «Everything Now».

Το κομμάτι γνωρίζει επιτυχία στην Αγγλία και όχι μόνο. Το συγκρότημα από το Μόντρεαλ είναι από τα λίγα που έχουν σταθερή καλή πορεία μέσα από τα προσεγμένα άλμπουμ που βγάζουν επιμελώς κάθε τρία χρόνια από το 2004 με το ντεμπούτο τους «Funeral». Τώρα αναμένεται ο καινούργιος τους τέσσερα χρόνια (για πρώτη φορά τέτοιο διάστημα) από το «Reflektor» του 2013. 

Το «Sings Of Life» οι Arcade Fire, το έπαιξαν για πρώτη φορά live στην πρόσφατη συναυλία τους στο Scunthorpe της Αγγλία κι έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από το κοινό τους. Το «Signs Of Life» εμφανίστηκε από το γκρουπ μετά το ομώνυμο τραγούδι του νέου δίσκου και το «Creature Confort» που έκαναν ντεμπούτο στο Primavera Sound.   

Η πορεία του indie rock - art rock συγκροτήματος που χρησιμοποιεί ασυνήθιστα όργανα για ροκ συγκρότημα, όπως άρπα, ξυλόφωνο, βιολί ή και ακορντεόν συνεχίζει να είναι ιδιαίτερη και δίκαια θεωρούνται από τα κορυφαία συγκροτήματα από το 2000 έως σήμερα. Το 2011 στην κορυφαία στιγμή τους, κέρδισαν το βραβείο Γκράμι για το Δίσκο Της Χρονιάς, το «The Suburbs» του ’10. Στο ξεκίνημά τους άνοιγαν τις συναυλίες των U2. 
Arcade-Fire-share-new-song-Signs-of-Life.jpg
Το βίντεο κλιπ του «Signs Of Life» δείχνει ένα ζευγάρι να αναζητεί εξωγήινους… 

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates