Πάνος Μουζουράκης - «Στόχος» (ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ)

«Κάτι καλύτερο από την αγάπη μου δεν έχω να σας δώσω. Και πώς να την πεις την αγάπη; Πώς να την εκφράσεις πιο όμορφα και απλά, απ’ ότι με ένα τραγούδι!

Που δεν μπορεί να γραφτεί όμως αν δεν είναι στόχος η επικοινωνία αυτής της αγάπης. Γιατί σε ένα κόσμο που συνέχεια αλλάζει, αλλά-δε-ζει, που «τα πάντα ρει», όπως έλεγε ο Ηράκλειτος, θεωρώ ότι η μόνη αξία που παραμένει σταθερή είναι αυτή. Μέσα στο δίσκο αυτό υπάρχουν οι αλήθειες μου, φόβοι μου, ελπίδες μου, φαντάσματα και άλλα θεριά. Όνειρα που μοιράστηκα με τους φίλους που με βοήθησαν με τους στίχους και τις μουσικές τους. Και ενώ το παρουσιάζω πολύ βαθύ και βαρύ όλο το έργο, προς το τέλος μπορεί να σκοντάψετε πάνω σε ένα τραγούδι που λέγεται «Σκουμπιντουμπιντουμπιντοϋ» και να σας φανεί κάπως χαζό... σσσσς υπομονή δυο τραγούδια παρακάτω θα ολοκληρωθεί το μεγαλειώδες αυτό αριστούργημα με όλη την σοβαρότητα, ψώνιο, αυτοσαρκασμό και την αγάπη που εξαρχής υποσχέθηκα με μια σονάτα σε Ντο μείζονα για πιάνο τέσσερα χέρια και φωνάρα». Αυτά αναφέρει ο Πάνος Μουζουράκης προλογίζοντας το νέο του CD που έχει τίτλο «Στόχος» και κυκλοφορεί από τη MINOS EMI.

Περιέχει έντεκα τραγούδια, σε μουσική των Αντώνη Σκόκου, Πάνου Μουζουράκη, Θέμη Καραμουρατίδη, Απόστολου Βαλαρούτσου και στίχους του ίδιου και των Παντελή Αμπατζή, Νίκου Μωραΐτη, Κώστα Ξηρομερίτη, Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο Πάνος Μουζουράκης ερμηνεύει με ελληνικούς στίχους τρία τραγούδια, το «Padam Padam», το «Mi servirebbe sapere», που είναι το τραγούδι «Πώς να την πεις την αγάπη», που ήδη ακούγεται στα ραδιόφωνα και το «Demain j’arête».

Ακούστε ΕΔΩ ένα πρώτο δείγμα της συνεργασίας του με τον Παντελή Αμπαζή, στο τραγούδι «Madam».


Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates