Ο Θάνος Ολύμπιος επιστρέφει με νέο τραγούδι σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Νέο τραγούδι και βιντεοκλίπ σε σκηνοθεσία Mike Gouveris.
Ένα χρόνο μετά το «Με κιμωλία έγραψα», ο τραγουδιστής Θάνος Ολύμπιος επιστρέφει δισκογραφικά με ένα ολοκαίνουριο κομμάτι σε στίχους του κορυφαίου στιχουργού - ποιητή και μουσική του Χρύσανθου Μουζακίτη. Το τραγούδι που έχει τίτλο «Φαροφύλακες» έχει οπτικοποιηθεί σε videoclip από τον σκηνοθέτη Mike Gouveris.

Η δισκογραφική συνεργασία του Μάνου Ελευθερίου με τον Θάνο Ολύμπιο είχε ξεκινήσει δύο χρόνια πριν από τον Ιούλιο του 2017, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο «Έρωτες που έγιναν θηρία», ως προπομπός του επερχόμενου ολοκληρωμένου τους άλμπουμ.

«Πώς το ‘φεραν η μοίρα και τα χρόνια», όμως, και ο Μάνος Ελευθερίου δυστυχώς δεν πρόφτασε να δει την κυκλοφορία του ολοκληρωμένου αυτού δίσκου. Ο Θάνος Ολύμπιος σεβόμενος τη μνήμη του, θέλησε να αφήσει να περάσει ένα ολόκληρο έτος μέχρι να αρχίσει να κυκλοφορεί τα επόμενα νέα τους τραγούδια, αλλά και τον ολοκληρωμένο τους δίσκο. Τα υπόλοιπα τραγούδια του δίσκου έχουν μελοποιήσει ο Μίμης Πλέσσας, αλλά και ο ίδιος ο Θάνος Ολύμπιος εκτός από τον προαναφερθέντα Χρύσανθο Μουζακίτη και αναμένεται να κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα.

Δείτε το official music video:

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates