Γνωρίστε τους Kazka που στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα για τη γυναικεία κακοποίηση

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Το τραγούδι τους έχει ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια YouTube views.
10/12/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Kazka είναι μια νέα μπάντα η οποία τραγουδάει στα ουκρανικά και παίζει pop με στοιχεία electro folk.

Οι ίδιοι δηλώνουν: «Δεν φοβόμαστε να είμαστε διαφορετικοί διότι πιστεύουμε ότι όλοι μας είμαστε όμορφοι λόγω της μοναδικότητάς μας. Το μόνο πράγμα που θέλουμε είναι να πιστεύετε στον εαυτό σας, να έχετε πάθος για τους στόχους σας και απλά… προσπαθήστε το! Ξέρουμε ότι θαύματα γίνονται. Γιατί στην τελική, οι Kazka είναι ένα όνειρο, το οποίο έγινε πραγματικότητα».

Οι Kazka αποτελούνται από την Sasha, τον Dima και τον Nikita. Η Sasha είναι το κορίτσι του συγκροτήματος και έχει μοναδική φωνή. Εκπαιδεύεται στη δικηγορία, αλλά της αρέσει πολύ να τραγουδάει. Για πολλά χρόνια ακολούθησε το όνειρό της το οποίο έγινε πραγματικότητα. Ο Dima παίζει πνευστά και folk όργανα, ενώ από μικρός ακολούθησε το πάθος του. Ο Nikita είναι ο κυβερνήτης του πλοίου που ονομάζεται Kazka.

Τα μέχρι στιγμής «κατορθώματά» τους είναι:

• Discovery of the Year – Yuna Awards
• Discovery of the Year – Golden Firebird Awards
• Discovery of the Year – FDR Media and Kraina FM
• «Karma» No1 @ iTunes
• «Plakala» No1 @ iTunes
• «Plakala» No8 Shazam World
• «Plakala» No1 Shazam Ukraine
kazka
Το debut album τους φέρει τον τίτλο «Karma». Κάθε τραγούδι είναι μια πραγματική ιστορία, ειλικρινής και γοητευτική. Κάθε ιστορία περιλαμβάνει αληθινά συναισθήματα. Οι Kazka δεν φοβούνται να μιλήσουν για αληθινά, επώδυνα και κρυμμένα πράγματα.

Το «Plakala» (CRY), που κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Records, μιλάει για τη γυναικεία κακοποίηση και την ικανότητα των γυναικών να αναβιώσουν μέσα από πικρά δάκρυα.

Τα audio και official video έχουν ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια YouTube views συνολικά, ενώ για πολύ καιρό ήταν στις κορυφαίες θέσεις των charts και έχει μπει στο World Top100.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates