Η Μιρέλα Πάχου στη Θεσσαλονίκη!

Η Μιρέλα Πάχου σε ένα πρόγραμμα με ξεχωριστές στιγμές από το δίσκο «Μιρέλα» αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών που αγαπάει.
Η Μιρέλα Πάχου στη Μαύρη Τρύπα της Θεσσαλονίκης για μία μοναδική βραδιά, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, με τραγούδια από τον προσωπικό της δίσκο, αλλά και αγαπημένες της στιγμές από την ελληνική δισκογραφία. Μία σπουδαία ευκαιρία να γνωρίσουμε το πιο χαρισματικό κορίτσι της νεότερης γενιάς μουσικών.

Χαρισματική και πολυτάλαντη, η Μιρέλα Πάχου είναι μουσικός, τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια. «Δεξί χέρι» του Μίλτου Πασχαλίδη τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά και συχνά πολύτιμη συνεργάτης του Διονύση Σαββόπουλου, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών. Με ιδιαίτερο, προσωπικό ύφος η νεαρή μουσικός κινείται με άνεση και επάρκεια σε πολλά και διαφορετικά είδη τραγουδιού, δημιουργώντας την αίσθηση ενός πάρτι για καλούς φίλους.

Παράλληλα βρίσκεται ήδη στις αποσκευές της, ένας σπουδαίος δίσκος, με τίτλο «Μιρέλα» και τις συμμετοχές των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μίλτου Πασχαλίδη, Χρήστου Θηβαίου, Βασίλη Καζούλη, Σπύρου Γραμμένου και Κίτρινων Ποδηλάτων. Από αυτόν, έχουν ξεχωρίσει τα «Μιρέλα», «Μαξιλάρι», «Δύο Και Κάτι» κ.ά.

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια, κάποια από το δίσκο της και τις συνεργασίες της, αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών που αγαπάει.

Τη Μιρέλα Πάχου συνοδεύουν ο Δημήτρης Σινογιάννης στις κιθάρες, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο και ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα.

Info


Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Βαΐου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα
Τηλ. κρατήσεων: 2310510081

Ώρα έναρξης: 22:00 | Εισιτήριο θεάματος: 8€

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates