Και Κυριακή μεσημέρι το «Περιβόλι τ’ Ουρανού»

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Λένα Αλκαίου, η Ζωή Παπαδοπούλου και ο Άρης Καμπανός βάζουν «το τραγούδι πάνω απ’ όλα» και το μεσημέρι της Κυριακής.
Είναι ένα απ’ τα προγράμματα που ξεκίνησαν νωρίς και συνεχίζουν δυναμικά, έχοντας αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια και την αγάπη και εκτίμηση των φίλων του καλού τραγουδιού.

Πολλοί συνάδελφοί τους και άνθρωποι των τεχνών έχουν παρακολουθήσει τις μέχρι στιγμής παραστάσεις των τριών ξεχωριστών κυριών και του νεαρού ερμηνευτή. Ανάμεσά τους οι Χρήστος Νικολόπουλος, Λίτσα Διαμάντη, Βάσω Αλλαγιάννη, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Άννα Φόνσου, Νίκος Βέρτης, Μαρία Σπυροπούλου κ.ά.

Το Περιβόλι τ’ Ουρανού


Τώρα στο «Περιβόλι τ’ Ουρανού» το πρόγραμμα αλλάζει, καθώς το ιστορικό και ανακαινισμένο μαγαζί θα έχει ανοικτά τις «πόρτες» του και τις Κυριακές το μεσημέρι από τις 2 η ώρα και μετά.

Έτσι οι ημέρες λειτουργίας του μαγαζιού είναι πλέον: Παρασκευή, Σάββατο, και όπως ήδη αναφέραμε, Κυριακή μεσημέρι.

Τις Πίτσα Παπαδοπούλου, Λένα Αλκαίου, Ζωή Παπαδοπούλου στην παράσταση, εκτός από τον ταλαντούχο Άρη Καμπανό, συντροφεύει μια εξαιρετική ορχήστρα με μαέστρο τον πολύπειρο Νίκο Κούρο (ενορχήστρωση, πλήκτρα, ακορντεόν) και τους Γιώργο Τσουπάκη - τύμπανα, Γιώργο Σούκουλη - μπουζούκι, Βασίλη Χατζηλούκα - κιθάρα, Ανέστη Ντάνη - μπάσο. Καλλιτεχνικός σύμβουλος είναι ο συγγραφέας και διευθυντής του ogdoo.gr, Κώστας Μπαλαχούτης.

Πληροφορίες


Περιβόλι του Ουρανού
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι

Διεύθυνση: Λυσσικράτους 19, Πλάκα
Λειτουργεί για φαγητό από τις 22.00 και τις Κυριακές το μεσημέρι από τις 14.00

Τηλέφωνο: 2103235517 | www.perivolitouranou.gr

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates