Ο Γιώργος Κατσαρός για το καλύτερο μουσικό «εργαλείο»

Ο συνθέτης Γιώργος Κατσαρός μιλά για το καλύτερο μουσικό «εργαλείο», την τραγουδίστρια που «κάνει» για όλα τα είδη τραγουδιού.
Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017, στην Κεντρική Πλατεία Βούλας, στα πλαίσια του αφιερώματος στις αλησμόνητες πατρίδες «Η Μικρασία της καρδιάς μας», η Γλυκερία παρουσίασε ξανά το «Σμυρνέικο Μινόρε». Μαζί της ήταν η Αρετή Κετιμέ, η Dilek Koç και ο Βασίλης Προδρόμου.

Ο συνθέτης Γιώργος Κατσαρός βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία και στο τέλος της, ενθουσιασμένος, ζήτησε να πει δυο λόγια για τη Γλυκερία και τους υπόλοιπους συντελεστές.

Είπε, λοιπόν, ο Γιώργος Κατσαρός: «Τι να πω για τη Γλυκερία, την έχω ονομάσει το καλύτερο μουσικό εργαλείο. Κάνει για όλα τα είδη του τραγουδιού και χαίρομαι που ήμουν ο πρώτος που την άκουσε και ο πρώτος που της έβαλα 10 στο «Να η ευκαιρία». Και χαίρομαι ακόμα, που το λέει. Γιατί πολλοί που πέρασαν από την εκπομπή δεν το λένε. Τώρα γιατί δεν το λένε, δεν έχει σημασία, το λέω εγώ και τους ξεμπροστιάζω».

Μπορείτε να τον ακούσετε στο τελευταίο βίντεο, αλλά και να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συναυλία εδώ:

Να σημειωθεί πως η περιοδεία της Γλυκερίας συνεχίζεται και το Σεπτέμβρη, ενώ η συγκεκριμένη παράσταση θα παιχτεί ξανά το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στη Νέα Ερυθραία, Πλατεία 28ης Οκτωβρίου.

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates