Ο Βασίλης Θωμόπουλος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές Μπουλά & Γκλέτσου

(VIDEO) Ο σκηνοθέτης περιγράφει άγνωστες, ενδιαφέρουσες πλευρές του Σάκη Μπουλά και του Απόστολου Γκλέτσου.
Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» με τη Χριστίνα Λαμπίρη. Αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές σειρές, τα κανάλια και τα reality, ενώ δήλωσε πως δεν ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που κέρδισαν πολλά χρήματα από την τηλεόραση.

Μιλώντας για τη σειρά «50-50», μέσα από την οποία έγινε ευρύτερα γνωστός, δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στον Σάκη Μπουλά, περιγράφοντάς τον: «Ο Σάκης ήταν ένας άνθρωπος τόσο ευγενής, τόσο καλλιεργημένος, τόσο χαριτωμένος, τόσο πρίγκιπας! Αν μια γυναίκα έσκυβε και φαινόταν λίγο… περίεργα, ο Σάκης γύρναγε το κεφάλι από την άλλη. Έκανε λίγο το μάγκα, τον αλήτη, αλλά ήταν ένας εξαιρετικής ποιότητας άνθρωπος, πολύ κομψός, πολύ λεπτός, πολύ προσεκτικός, να μην σε στεναχωρήσει, να μην σε προσβάλλει. Κάθε μέρα έφερνε πράγματα. Ο Σάκης είχε τη συνήθεια και ψώνιζε κάθε μέρα κάτι. Κι έφερνε στα παιδιά, παπούτσια, μπουφάν, πουκάμισα, σακάκια, δώρα συνέχεια… Στα κορίτσια λουλούδια».

Σχετικά με την ασθένεια του Σάκη Μπουλά, ο Βασίλης Θωμόπουλος είπε: «Ο Σάκης όταν έκανε την πρώτη χημειοθεραπεία, έφυγε από το νοσοκομείο και πήγε και αγόρασε καρέκλες, χαρωπός, γελαστός και χαριτωμένος. Πηγαίναμε σπίτι να του κάνουμε παρέα, γιατί πια είχε καταλάβει ότι θα έχει να περάσει έναν δρόμο δύσκολο και δεν είχαμε που να κάτσουμε. Ο Σάκης ζούσε στο σπίτι μόνος του -σ’ ένα πολύ όμορφο σπίτι- και είχε έναν καναπέ για την πάρτη του γιατί δεν πήγαινε κανείς στο σπίτι του. Επειδή ήξερε πολύ καλά τα ιατρικά, ο Σάκης το έπιασε με το χέρι του, έτσι το κατάλαβε. Το έπιασε με το χέρι του, ότι κάτι δεν πάει καλά κι έτσι πήγε στον γιατρό. Ήταν ο πρώτος ασθενής, κατά τον γιατρό, που τον ρώτησε αν μπορεί να κάνει σεξ και του λέει ναι βεβαίως, αλλά προφανώς δεν περίμενε την ερώτηση ο γιατρός». «Έχω την αίσθηση ότι είναι εδώ, όταν βλέπω τους φίλους ειδικά αυτής της περιόδου, είναι σαν να είναι και ο Σάκης Μπουλάς», κατέληξε.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Θωμόπουλος αποκάλυψε μια «άγνωστη» πλευρά του Απόστολου Γκλέτσου: «Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι πολύ καλύτερος ηθοποιός απ’ ότι νομίζει. Είναι εξαιρετικός, έχει μια ντροπή, μια συστολή και αδικεί τον εαυτό του. Κακώς ασχολήθηκε με την πολιτική. Πριν από πολλά χρόνια σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ένας συνάδελφος, πολύ αγαπημένος, εξαιρετικός βοηθός σκηνοθέτη. Λοιπόν, ο Απόστολος έστειλε χρήματα για την οικογένεια ενός ανθρώπου που δεν τον ήξερε και πρέπει να σας πω ότι έστειλε τα περισσότερα απ’ όλους τους άλλους, που ήταν δίπλα του. Μπορεί να είχε μεγαλύτερη δυνατότητα, αλλά κι άλλοι ήταν καλά οικονομικά. Είναι μια πλευρά του Αποστόλη που δεν τη ξέρουμε».

Δείτε το βίντεο:

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates