Κατσαρός: «Στο Να η Ευκαιρία, με πήρε τηλέφωνο ο Χατζιδάκις…»

«Στις τραγουδίστριες δε λένε πια, έλα να σ’ ακούσουμε, αλλά έλα να σε δούμε».
18/03/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιώργος Κατσαρός παραχώρησε συνέντευξη στον Μαρίνο Βυθούλκα και το περιοδικό People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Στην ερώτηση για την κατάσταση της σημερινής τηλεόρασης ο μουσικοσυνθέτης απάντησε:

«Βλέπω ότι με ενδιαφέρει. Παρακολουθώ περισσότερο ειδήσεις. Όσον αφορά την ψυχαγωγία, οι μουσικές εκπομπές όπως το The Voice ή το XFactor βασίζονται περισσότερο στους κριτές παρά στους διαγωνιζόμενους. Τον περσινό νικητή ενός μουσικού talent show τον ξεχνάς την επόμενη χρονιά. Ταλέντα υπάρχουν, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει δουλειά.

Όταν κάναμε το Να η Ευκαιρία, γινόταν ολόκληρη συζήτηση. Θυμάμαι πως όταν παρουσιάσαμε τον Βασίλη Λέκκα, με πήρε τηλέφωνο ο Μάνος Χατζιδάκις, που του άρεσε πολύ, μου ζήτησε το τηλέφωνό του και του έκανε δίσκο.

Γινόταν θέμα ποιους θα παρουσιάσουμε, κάτι που σήμερα δεν ισχύει. Σήμερα, για να περάσει μια κοπέλα από ακρόαση για να τραγουδήσει κάπου, δεν της λένε “Έλα να σε ακούσουμε”, αλλά “Έλα να σε δούμε”. Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Λίγες, λοιπόν, είναι οι εκπομπές που ξεχωρίζω. Παρακολουθώ ευχάριστα τους Ράδιο Αρβύλα. Μου αρέσει το χιούμορ τους. Είναι αστείρευτο. Θεωρώ πως το χιούμορ έχει στερέψει στην τηλεόραση και δεν υπάρχουν πια μεγάλα ταλέντα. Υπάρχει μια τάση μιμητισμού. Μακάρι κάποια στιγμή αυτό να ξεπεραστεί, διότι η ελληνική οικογένεια βλέπει τηλεόραση.

Και δεν είναι τυχαίο που παρακολουθεί την εκπομπή Στην Υγειά μας ρε Παιδιά, διότι πρόκειται για μια ευχάριστη εκπομπή, με ζωντανή μουσική, η οποία προβάλλει τόσο τον καλλιτέχνη και τον δημιουργό, όσο και το τραγούδι. Και δεν το λέω επειδή κατά καιρούς έχω εμφανιστεί κι εγώ. Πίστεψέ με, αν δεν ήταν καλή, δεν θα πήγαινα. Την εκπομπή σου την αναφέρω διότι προσφέρει στον χώρο μας. Γι’ αυτό και όσοι πάμε, πάμε με καλή διάθεση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates