Γκλέτσος: «Δεν θα με πειράξει αν με πουν gay στον δρόμο»

(VIDEO) «Θεώρησα καθήκον μου να το κάνω και το έκανα!»
Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ στην «Αυτοψία» του Alpha.

Εκεί, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τη δήλωση του στην τηλεοπτική εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, πριν από τρία χρόνια, πως έχει συνευρεθεί σεξουαλικά με άνδρα.

Είπε ο απερχόμενος δήμαρχος Στυλίδας, και υποψήφιος Περιφερειάρχης:

«Κλινικά έχει αποδειχθεί ότι γεννιέσαι ομοφυλόφιλος. Δεν γίνεσαι. Ενδεχομένως κάποια στιγμή στη ζωή σου να αναρωτηθείς και να το δοκιμάσεις, αλλά μέχρι εκεί. Αυτός που γεννήθηκε να πηγαίνει με γυναίκες, ακόμη κι αν τον βιάσουν στα 15 του, θα πηγαίνει με γυναίκες, δεν θα πηγαίνει με άνδρες. Είναι τελειωμένο, είναι καθαρά στο DNA» υποστήριξε ο Απόστολος.

Όταν ο Αντώνης Σρόιτερ τον ρώτησε: «Αν κάποιος σε δει στον δρόμο και πει “ο Γκλέτσος είναι ομοφυλόφιλος”, θα σε πειράξει;», εκείνος απάντησε: «Καθόλου. Δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου».

Και πρόσθεσε:

«Ήταν μια ιερή πατρική δήλωση, αλλά και πολιτική ταυτόχρονα… Δεν ξέρω αν θυμάσαι πριν από τρεις μήνες το παιδί που κρεμάστηκε λόγω bullying. Λόγω της θέσεώς μου πολλά παιδιά έρχονται και μου εκμυστηρεύονται πράγματα, όπως επίσης και γονείς, κυρίως μανάδες. Θεώρησα καθήκον μου να βγω και να πω κάποια πράγματα… Θεώρησα καθήκον μου να το κάνω και το έκανα! Το έκανα για να το απενοχοποιήσω για τους άλλους απόλυτα! Δεν είχα κανέναν άλλο λόγο να το πω. Ούτε για δημοσιότητα...».

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates