Το House of Cards είναι και πάλι εδώ

Ο έκτος και τελευταίος κύκλος της σειράς στριμάρει στο Netflix
02/11/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο τελευταίος κύκλος της σειράς έγινε σήμερα διαθέσιμος στο Netflix

Η έκτη σεζόν του House of Cards είναι και η τελευταία της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς.

Το Netflix απέλυσε τον Kevin Spacey τον Νοέμβριο του 2017 μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση. Τα γυρίσματα που είχαν ξεκινήσει σταμάτησαν μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, όταν άρχισαν και πάλι, αλλά χωρίς τον πρωταγωνιστή της σειράς.


Στο τελευταίο κύκλο θα δούμε τον θάνατο του Frank Underwood και το πώς η Claire Underwood αναλαμβάνει την εξουσία και προσπαθεί να την εξασκήσει με απολυταρχικό τρόπο. Παράλληλα, επιστρέφει ο υποψήφιος για Όσκαρ Beau Willimon, ενώ στο καστ, δίπλα στην Robin Wright, εμφανίζονται νέα ονόματα, όπως η Diane Lane και ο Greg Kinnear.

Ο έκτος κύκλος αποτελείται από 8 επεισόδια, αντί για δεκατρία που μέχρι σήμερα ήταν ο αριθμός για κάθε σεζόν της σειράς.

Τo 2013, το House of Cards έγινε η πρώτη πρωτότυπη online σειρά που προτάθηκε στα Βραβεία Emmy και εδραίωσε το Netflix στον τηλεοπτικό χάρτη. Η σειρά μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 53 υποψηφιότητες στα Emmy, έχοντας κερδίσει επτά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου μεγάλου βραβείου Emmy για υπηρεσία streaming, το οποίο απονεμήθηκε στον David Fincher (σκηνοθέτης των πρώτων δύο επεισοδίων) στην κατηγορία «Καλύτερη Σκηνοθεσία Δραματικής Σειράς».

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates